Programozók a munkaerőhiány ellen?

Coder's Lab
Coder's Lab / Magyarország felé tekint a lengyel programozósuli
Hétfő
2021.09.06.
Egyre nagyobb a kereslet a programozókra a munkaerőpiacon, ezt a lehetőséget használná ki a Coders Lab.
 

A fejlett országok internetfüggősége miatt teljesen feje tetejére fordult a nagy vállalatok munkaerőigénye. A Global Knowledge felmérése alapján a világpiac 70%-a küzd jelenleg is az IT szektorban mutatkozó állandó hiánnyal. Ezt a teret töltené meg friss programozókkal a lengyel Coders Lab, mely hazánkban is partnereit keresi.

A 2013-ban alapított Coders Lab már 6500 karriert épített fel online és tantermes képzéseivel, melyek a gyakorlati oktatásra helyezik a hangsúlyt - a diákok az órák során saját portfóliót építenek, nem csak az elméletet tanulják meg. Az informatikával megtámogatott oktatás koncepciója már a 2010-es évek óta ismert, de csak az utóbbi években - különösen a COVID hatására - került igazán előtérbe. A Coders Lab bootcamp-jei intenzív, kompakt oktatásra fókuszálnak, így a motivált, elhivatott diákok gyorsan el tudják azt végezni. A tradicionális módon, az iskolapadban ilyen tudás átadása akár évekig is tarthat, ám egy gyorskurzus keretében alig néhány hét alatt elsajátíthatóak az alapok.

A hálózat nem csak a tanításban vesz részt, de támogatja a diákok munkakeresését is. A Coders Lab elmondása szerint az oktatást elvégző diákok 82%-a néhány hónapon belül talál állást az IT szektorban.

A Coders Lab jelenleg is zajló pandémiás káoszban is biztos helyzetben tudhatja magát. "Tavaly bebizonyítottuk, hogy 100%-ban át tudunk állni az online oktatásra a személyes jelenlét igénye nélkül. A központban dolgozók elsajátították az ehhez szükséges marketing tudást, többek között ezt is átadjuk partnereink számára és megtanítjuk őket arra, hogyan találják meg az első diákokat a saját képzésükre." mondta Grzegorz Morawski, a hálózat franchise vezetője.

A koncepció elsősorban olyan vállalkozóknak ideális, akik egy meglévő portfóliót egészítenének ki és szeretnének egy szeletet az EdTech piac tortájából.


Franchise tanácsadó

népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.