Autentikus német sörök Magyarországon

A hálózat hosszú története a 17. században kezdődött, amikor Münchenben ferences szerzetesek megalapították a mai sörfőzde elődjét. A koncepció 1996-ban kezdte meg terjeszkedését franchise rendszerként, mára pedig számos országban jelen van mind Európában, mind pedig Ázsiában. Hazánkban az első egységét a MOM parkban nyitotta meg.
A Paulaner Sörház autentikus bajor sört és a helyi konyha jellegzetességeit szolgálja - pirult csülkök, kolbászfélék, perecek - felidézve a legendás sörfesztiválok hangulatát.
Söreikben kizárólag a magas minőségi elvárásoknak és a bajorországi tisztasági törvénynek megfelelő alapanyagokat használják - ez utóbbi kimondja, hogy a sör csak három összetevőből állhat: vízből, árpamalátából és komlóból. A magyarországi sörházakban is kizárólag a München-ben főzött Paulaner söröket szolgálják fel. A minőségi elvárások a prémium megjelenésre is kiterjednek, az egység belsőépítészetében megjelenik az acél, a réz, tradicionális kőpadló és tölgyfa bútorok, melyek mind a régi idők sörfőzdéire és kocsmáira emlékeztetnek.
A franchise a prémium minőségre törekszik és ezt tükrözik a felszolgált kézműves sörök és autentikus bajor fogások. Habár a most nyíló egység a Paulaner WIRTSHÄUSER modellje, a hálózatnak olyan koncepciója is akad, amely nem csak étterem és sörözőként, de teljeskörű sörfőzdeként is üzemel. Sörházaikban különleges rendezvényeket és ünnepeket szerveznek, melyek a München-i hangulatot idézik.
Az új Paulaner Sörház 500 négyzetméteren nyílik meg több, mint 150 ülőhellyel. Az egység a most épülő Etele Plázában fog helyet kapni, mely kialakítását a hálózat már elkezdte, ám az üzemeltetéshez franchise partnerét keresi a német márka
A rendszergazda számos módon támogatja a leendő átvevőjét. Részletes üzleti tervet, illetve marketing anyagot ad át, így könnyen bevezethető az új egység a hazai piacra. A működés során állandó támogatást biztosít a központ, mely kiterjed az üzemeltetésre, toborzásra, receptekre, oktatásra, illetve a minőségellenőrzésre. A partnerek egy külön szoftvercsomagot kapnak, amellyel könnyen naprakészek maradhatnak a legújabb receptek kapcsán, emellett a távolról történő oktatás is lehetséges a rendszeren keresztül.
BÖNGÉSSZEN A HÍREK KÖZÖTT

Az év elején több mint 1500 étterem váltott tulajdonost, megkérdőjelezve az utóbbi 25 év trendjeit.
Hazánkban is keresi partnereit a hálózat, hogy 23 év után újra legyen Wendy’s az országban!
Interjú Brünner Istvánnal, a Gofrim franchise hálózat alapítójával
A Touch Coffee Smart Bar egy innovatív, teljesen automatizált önkiszolgáló kávézó koncepció, amely modern technológiával párosítja a minőségi kávé élményét. A franchise rendszer már Kanadában és az Egyesült Államokban is bizonyított, most pedig további terjeszkedésre készül.
A Fornetti prémium termékeivel és különleges eljárásaival forradalmasította a pékipart, miközben franchise hálózatát Európa-szerte bővíti.
legolvasottabb

Magyarországon is elérhetővé tette franchise koncepcióját az amerikai székhelyű Popeyes Louisiana Kitchen csirkés gyorsétterem lánc.
Bár hazánkban az amerikai óriás nem keres partnert, érdemes belegondolni milyen költségekkel is jár egy gyorséttermet üzemeltetni.
Az elmúlt két évben a DODO szinte teljes egészében franchise-alapú működésre állt át Magyarországon: míg 2023 augusztusában 50%-os volt a franchise-partnerek aránya, ezt az értéket mostanra sikerült megduplázni.
Spanyol gasztro-óriással a háttérben már a szomszédban jár az amerikai pizzérialánc. A magyarországi mester franchise jog is elkelt.
Megmutatjuk, kinek és miért érdemes részt venni a 2025. április 3-án megrendezésre kerülő Franchise Expo-n.
népszerű a fórumban
Az egymilliárd fontos határ
Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...
Az igazi sportbár hangulat
THE TILTED KILT... :)
Egészség és élvezet együttese
Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano
Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!
Négy az egyben
Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!
Kedves Zizu! További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!
Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise
Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.