Úgy gondoljuk, az állateledel kiválasztása kapcsán is lehet és kell is szakértő segítséget nyújtani a kutya/cicatulajdonosoknak, mert számos eset azt bizonyítja, hogy erre szükség is van. Az ingyenes házhoz szállítás mellett a Husse éppen ezzel ad többet, mint a ”boltok polcai” ” – Mándi Anikó, Husse Dél-Pesti képviselője.
Hétfő
2015.02.09.
A Husse franchise azoknak szól, akik elhivatottságot éreznek az állatok iránt, és nem sajnálják erre a fáradtságot – vallja Mándi Anikó, franchise partner.
 

Európa vezető állateledel házhoz szállítási rendszere, a Husse 2013 óta van jelen Magyarországon. A mára már közel féltucat franchise partnerből álló hálózat sikere a közvetlen értékesítési stratégiában és vevőkapcsolatokban rejlik. Az ingyenes házhoz szállításnak köszönhetően a vásárlók közvetlenül a helyi franchise partnerektől vásárolhatják meg a szuperprémium minőségű termékeket, és kérhetnek egyéni, kedvencükre szabott tanácsokat. A Husse egyik magyarországi franchise partnere, a Supremum Service Kft. tavaly nyár óta szolgálja ki a helyi vásárlókat a Dél-Pest megyei régióban, sőt eggyel tovább mentek, és megnyitották az első magyarországi Husse márkaboltot is. Mi vezette őket az állateledel-kereskedelmi szegmenshez? Miért döntöttek a Husse franchise ajánlata mellett, és milyen gyakorlati előnyei vannak a franchise rendszerben való tevékenykedésnek? Ezekről és a nyitás utáni tapasztalatairól kérdeztük a vállalkozás ügyvezetőjét, Mándi Anikót.

A Supremum Service Kft. egy igazi családi vállalkozás, amiben Mándi Anikó és a családtagok évek óta együtt dolgoznak. A cég tevékenysége rendkívül sokrétű: működtetik egy német-svájci elektronikai termékeket forgalmazó cég márkaszervizét, egy svéd biztosító társasággal kötött szerződés kapcsán készülékjavításokat és annak ügyintézéseit bonyolítják, sőt eseti megrendelésekre bútortervezéssel, -gyártással, -telepítéssel is foglalkoznak. Ahogyan azt Mándi Anikótól megtudtuk, ezekben a közös az, hogy – „szolgáltatásainkat igyekszünk mindig a lehető leggyorsabban és legpontosabban végrehajtani, magas minőségben, garanciákkal”. Annak ellenére, hogy több tevékenységet is végeznek, teljes kapacitásukat fenti tevékenységek nem kötötték le. A magas minőségre való igényt szem előtt tartva már hosszú ideje keresték a legjobb lehetőséget egy újabb vállalkozás elindításához, mígnem értesültek a Husse létezéséről. „Szinte azonnal felvettük a kapcsolatot a céggel.

A franchise partnerré válás – és önmagában egy új vállalkozás elindítása – nagy döntés, ezért mindenképp alaposan körbe kell járni annak minden előnyével és hátrányával együtt. „A Husse magyarországi master képviselői az egyeztetések kapcsán mindvégig készségesek és rugalmasak voltak, minden kérdésünkre maradéktalanul és késlekedés nélkül választ adtak” – kezdte a franchise központtal történő együttműködés első lépéseinek bemutatását Anikó, és hozzátette, az első kóstolót az egyik franchise partner szállította ki, aki előtt nem titkolták el csatlakozási szándékukat, és alaposan kikérdezték. „Nagyon fontosak voltak számunkra az ő információi is.

Ami Anikóéknak alapvetően csalogató volt, az a Husse franchise rendszer, ahol minden eszköz rendelkezésre áll, csak használni kell azokat. Ezen kívül fontos volt az is, hogy a Husse csak egy éve indult Magyarországon, így részt vehetnek a hálózat felépítésében. Így nem maradt más hátra, mint tesztelni a Husse tápot: „válogatós és érzékeny gyomrú kiskutyánk, Flóri megkóstolta az első csomag Husse tápot, és nemcsak megette, hanem ízlett is neki. Úgy sejtettük, ez még sok kis válogatós kutyusnak segíteni fog megszeretni a szervezetük számára oly fontos tápokat.

Anikóék 2014 nyarán kezdhették el a kutya- és macskatulajdonosok rendeléseinek házhoz szállítását, a Husse prémium és szuper prémium termékek értékesítését egyedi Husse márkaboltjukban, valamint a tanácsadást házi kedvencüknek a legjobbat akaró gazdiknak a Dél-Pest megyei régióban. „Nekünk nagyon sok örömet okoz a Husse termékek forgalmazása, folyamatosan apró sikereket érünk el – ugyan kis lépésekben haladunk, de szinte minden nap érkezik megerősítés, hogy jó úton járunk.

A Husse magyarországi hálózatához történő csatlakozás és a tevékenység elindítása nem igényel nagyobb beruházást, hiszen mindössze egy nagyjából 5 négyzetméteres tároló helyiségre és egy piros, matricázható autóra van szükség. Ezen felül a befektetés részét képezi még a belépési franchise díj, valamint – mint minden vállalkozás esetében – a beindításhoz szükséges további ráfordítások. „A kezdeti franchise belépési díj befizetésén túl folyamatosan szükséges, hogy reklámtevékenységekre, promócióra költsünk, mert a célcsoport eléréséhez szükség van helyi újságokban, internetes oldalakon, rendezvényeken való megjelenésre. Ezek hol kisebb, hol nagyobb ráfordításokkal járnak. A franchise központ biztosított minket arról, hogy nyitottak minden olyan tevékenység támogatására, mely a cég hírnevét, ismertségét erősíti.”

A Husse márkaépítés tehát fontos, és mind a franchise központ, mind pedig a hálózat összes franchise partnerének érdeke a minél szélesebb körű ismertség elérése. Ebben hárul fontos szerep a franchise központra, és ezért van szükség központi marketingre, hiszen „a franchise tagok csak igen szűk körben tudnak mozogni, így az újdonság elterjesztése is korlátozott, és sok időt vesz igénybe.

A közös marketing mellett Anikó a franchise rendszerek (és a Husse) további előnyeként kiemelte, hogy a partnerek nem csak a franchise átadó tapasztalatát, de más, további franchise partnerek tapasztalatait és tudását is megismerhetik. „A franchise partnerekkel szinte napi kapcsolatban állunk és ez sok hasznos információt jelent. A partnerek nagyon segítőkészek, fantasztikus ötleteik vannak. Úgy gondoljuk, hogy jó a csapat, kölcsönösen segítjük egymást.

Végezetül megkérdeztük Anikót, kinek ajánlaná a franchise partnerré válást. Elmondta, hogy „Csak olyan kitartó és az állatok iránt elhivatottságot érző embereknek , akik hosszú távon gondolkodnak, és nem sajnálják erre a munkára a fáradságot. Nagyon várjuk az újabb franchise partnereket!


népszerű a fórumban

Indul a Fröccsbusz franchise

A Fröccsbusznak jelenleg nincsen elérhető franchise ajánlata; egyéb együttműködési lehetőségekről közvetlenül a vállalatnál tudnak érdeklődni:E-mail:...

9 hozzászólás
utolsó 2016.06.14.
Indul a Fröccsbusz franchise

Üdvözlöm!Érdeklődni szeretnék milyen költségekkel jár a csatlakozás?E-mail:tcsb032@gmail.com

9 hozzászólás
utolsó 2016.06.07.
Husse márkabolt és bemutatóterem

A Husse márkabolt elérhetőségei: Cím: 1082. Bp. Horváth Mihály tér 2. Tel.: 0620-212-20-28 E-mail: hussedelpest@husse.hu Honlap:...

1 hozzászólás
utolsó 2015.01.14.
Garantált visszavásárlási programot indít a Tesla

Egy meglepő kommentben Elon Musk megjegyezte, hogy ahogy a Tesla folytatja terjeszkedését mégiscsak szüksége lehet franchise üzletekre a vállalati Tesla szalonok...

1 hozzászólás
utolsó 2014.10.26.
Indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék bővebb tájékoztatást kapni fröccsbusz üzemeltetésével és a költségekkel  kapcsolatban.  Tisztelettel: korosine

9 hozzászólás
utolsó 2014.02.11.
Franchise az állatok szerelmeseinek

Kedves Marton Margó! Kérem adja meg elérhetőségét és a napokban keresni fogjuk! Az önéletrajzát a magyarorszag@husse.com e-mail címre küldheti...

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.24.
Franchise az állatok szerelmeseinek

Tiszteletem! Nagyon tetszik ez a lehetőség és érdekelne is. További információkra lenne szükségem. Üdvözlettel. Marton Margó

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.23.
Indul a Fröccsbusz franchise

Tisztelt cím! Szeretnék tájékoztatást kérni a Fröccsbusz franchize lehetőségről! ombodieva@freemail.hu Köszönettel!

9 hozzászólás
utolsó 2013.05.23.