Used Products

Információ a franchise hálózatról

a franchise rendszer bemutatása

A Used Products Franchise koncepció 1997-ben került piacra Hollandiában, azóta Európa szinten 60 sikeres üzlet nyílt, amelyek nagy részét franchise vállalkozók üzemeltetik.

Üzleteinkben a klienseknek lehetőségük van új, illetve előhasznált elektronikai cikkeket vásárolni, eladni, illetve cserélni olyan termékeket amelyek már nem keltenek fel érdeklődést olyanokra, amelyek hasznosak lehetnek számukra, így támogatva az újrahasznosítás elvet is.

A vásárlók helyben készpénzt kapnak termékeikért, ha ezek tesztelés után tökéletesen működőképesnek bizonyulnak. Minden termék garanciával távozik üzletünkből, mivel minden egyes termék aprólékosan tesztelve van vásárlás előtt.

Néhány termékkategória amely megtalálható üzleteinkben: Okostelefonok, Tabletek, Laptopok, Asztali számítógépek, Videójáték-Konzolok, Konzol játékok, Fényképezőgépek, Televíziók, Audio berendezések, Számítógép-perifériák, Hangszerek, Stb.

Klienseinknek lehetőségük van prémium termékeket vásárolni, amelyek garanciával vannak ellátva, megengedhetőbb árban a nagyáruházakban levő árakhoz viszonyítva.

További tudnivalók:

 • Jóval átlag feletti jövedelmet lehet szerezni
 • Több mint 25 év tapasztalattal rendelkezünk
 • Lehetőségük van csatlakozni egy környezetbarát közösséghez, és együtt különbséget tudunk tenni
 • Lehetséges a finanszírozás

saját egységek

Jelenleg két saját üzletet működtetünk Románia területén (Kolozsvár, Bukarest).

franchise egységek

Európa szinten 58 Used Products Franchise egység van jelen.

 • 53 Hollandiában
 • 2 Belgiumban
 • 3 Romániában (Kolozsvár, Bukarest, Temesvár)
 • 1 Németországban
 • 1 Indiában
kép egy mintaegységről
információ franchise érdeklődőknek

támogatás a franchise partnereknek

A franchise átvevőknek az üzletben történő értékesítések mellett hozzáférése lesz a webshopunkhoz, amelyen keresztül további eladásokat generálhat.

Az üzlet nyitása előtt, az új franchise tulajdonos egy intenzív képzésen fog részt venni, amelyen belül el fogja sajátítani a vásárlási technikákat, meg fogja tanulni melyek a megfelelő beszerzési illetve eladási árak, hogyan kell megfelelőképpen elhelyezni a termékeket a vitrinben, illetve hogy kell feltöltse a termékekről való információkat a Magyarországra vonatkozó webshopunkba.

Lehetőség van képzésre az üzlet nyitása előtt már működő shop-okban, ahol tapasztalatot lehet szerezni, illetve a tökéletes kezdés érdekében egy kitűzött regionális menedzser egy hétig jelen lesz a franchise átvevő üzleténél.


becsült teljes befektetés

A teljes befektetés 10.000.000 Forintól indul.


alapvető elvárások a partnerekkel szemben

 • Vállalkozó szellem
 • Szervezett, felelőségteljes
 • Ügyfélre való összpontosítás
 • Hosszú távú kapcsolati elkötelezettség
 • Alap ismeretség elektronikai és háztartási gépekről
 • Nyitottság a fejlődésre

információ a franchise átadóról

Used Products Franchise KFT.

Aurel Vlaicu u., 4 sz., Kolozsvár, Románia

+36 30 406 0106

norbert.kun@usedproducts.hu

usedproducts.hu

kapcsolattartó személy az érdeklődőknek

Kun-Makczi Norbert

tudjon meg többet

Amennyiben további információt szeretne kapni a franchise ajánlatról, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot.

Üzenet
Teljes név *
Város *
Telefon *
E-mail *

BÖNGÉSSZEN A HÍREK KÖZÖTT

legolvasottabb

A katalógusban található adatok a rendszerek, hálózatok tulajdonosaitól származnak. Minden jelölt vagy jelentkező mielőtt aláírna egy megállapodást kérjük ellenőrizze, hogy az adott ajánlat mennyire vonzó a számára, illetve az e a legvonzóbb. A szerkesztőség fenntartja a jogot és törekszik arra, hogy ellenőrizze a katalógusban szereplő adatok hitelességét. Amennyiben olyan adatot, információt talál, ami helytelen vagy nem felel meg a valóságnak, kérjük lépjen kapcsolatba a szerkesztőséggel.