Dnipro-M

Információ a franchise hálózatról

a franchise rendszer bemutatása

DNIPRO-M: AZ ELEKTROMOS SZERSZÁMOK SZAKÉRTŐJE

A Dnipro-M egy ukrán hálózat, mely a professzionális igényeknek megfelelő, kertészkedéshez és barkácsoláshoz szükséges elektromos szerszámokat gyárt, valamint értékesít. Ukrajna legnagyobb elektromos szerszámüzletlánca, több mint 270 saját tulajdonú, illetve 235 franchise-üzlettel. A hálózat 276 ukrán város mellett, további 4 országban van jelen (így például Lengyelországban és Csehországban is).

A vállalatot 2011-ben alapították, azóta pedig már több mint 2,5 millió vásárlót szolgált ki. Emellett a Dnipro-M versenytársaihoz mérve kiemelkedő online jelenléttel rendelkezik, weboldlát évente több mint 25 millió látogató keresi fel.

ERŐSSÉGEINK

 • Elektromos szerszámok széles választéka: A Dnipro-M készlete fúrógépektől, és fűrészektől kezdve a fűnyírókon át a generátorokig valamennyi fogyasztói igényt kielégíti. 
 • A lehető legjobb árak: a magas minőségi szint tartása ellenére a Dnipro-M árai mindig az átlagos piaci szintet követik, így versenyképesek tudnak lenni akár a nagy nemzetközi láncokkal is.
 • Erős csapat: 2.000 fős csapatával a Dnipro-M alkalmazottai mind a folyamatos fejlesztések és az ügyfeleink számára nyújtott előnyök maximalizálásáért dolgoznak.
 • Kiváló ügyfélszolgálat: A Dnipro-M hatékony és gyors kiszolgálásáról ismert. Célunk, hogy a lehető leggyorsabban, problémák nélkül oldjuk meg a vásárlók esetleges kihívásait. Azért dolgozunk, hogy ügyfeleink elégedettségük-közepette teljesen megfeletkezzenek róla, hogy egyáltalán valaha bármilyen problémába is ütköztek volna.

CÉLUNK

Felvértezni vásárlóinkat, hogy a saját kezükkel képesek legyen szebbé tenni otthonukat, életterüket. Emellett szeretnének minden olyan mesterembert támogatni, akik a legmagasabb minőségű, de mindemellett megbízható eszközállománnyal szeretnének dolgozni.

KÜLDETÉSÜNK

Azért hoztuk létre a Dnipro-M hálózatát, hogy megbízható, magas minőségű, ám mégis könnyen és kényelmesen használható eszközök széles választékát kínáljuk, a világ legfejlettebb technológiáival dolgozó és legnagyobb gyártóit választva a mindehhez.

Az ezermesterek raktáraként, egységeink megbízható és kényelmes eszközök széles választékát teszik elérhetővé, mely kifogástalan és barátságos kiszolgálással, légkörrell párosul. Ügyfeleink számára segítünk, hogy gyorsan és szakszerűen megtalálhassák a probléma megoldására leginkább megfelelő eszközt, kérdéseik megválaszolása mellett.

DNIPRO-M TERMÉKEK

Naponta 7,000 regisztrált vásárlónk választja eszközeinket munkájához, kreatív feladatokhoz és háztartási célokra egyaránt.

Az innovatív gyártási technológiáknak köszönhetően szerszámaink árban és minőségben egyaránt versenyképes megoldást kínálnak vásárlóink számára. 200 termékcsoportban jelenleg több, mint 1450 szerszámot és kiegészítőt kínál hálózatunk, köztük akkumulátoros és elektromos szerszámokat, hegesztőberendezéseket, kerti berendezéseket, kéziszerszámokat és egyéb fogyóeszközöket.

Kutatási és fejlesztési részlegünk folyamatosan az új technológiák implementálásán és a meglévők tökéletesítésén fáradozik. Több, mint 100 mérnök és tervező szoros együttműködését igényli, hogy gyártó partnereinkkel közösen naprakész eszközöket tudjunk kínálni a szakmabeliek számára. Szerszámainkat 6 országban több, mint 200 csúcstechnológiás gyárban készítik el: Indiában, Törökországban, Lengyelországban, Tajvanon, Ukrajnában és Kínában.

DNIPRO-M ÜZLETEK

Ahhoz, hogy igazán megértsük, mi is a Dnipro-M franchise hálózata, elengedhetetlen, hogy ellátogassunk a koncepció egyik márkaboltjába. Ezek az üzletek, amelyeket mi a "Mesterségek tárházának" is nevezünk: egyedi hangulatú és kiugró arculattal rendelkező üzletek. Bennük mindenki megtapasztalhatja az eszközökkel való munka örömét és részesülhet a megfelelői szakmai tanácsadásban a tökéletes választáshoz.

MITŐL KÜLÖNBÖZIK A DNIPRO-M A PIAC TÖBBI SZEREPLŐJÉTŐL?

 • 3 éves korlátlan garancia. Ez annyit jelenti, hogy szerszámaink bármilyen hibájára legalább 3 évig fedezetet kapnak ügyfeleink, még akkor is, ha nincs meg a blokk vagy a csomagolás. Egyes szerszámainkra 5 év, 10 év vagy éppen akár korlátlan garanciát vállalunk.
 • 3 napon belül megoldjuk a szerszámmal fellépő problémát vagy vállaljuk a cserét egy új eszközre. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy 3 napon belül megoldjuk a szerszámmal kapcsolatos bármilyen problémát, vagy ingyenesen kicseréljük azt.
 • Mono-márkás üzletek. Ez azt jelenti, hogy kizárólag Dnipro-M eszközöket értékesítenek üzleteink. Ezáltal garantálható, hogy ügyfeleink csakis a legjobb minőségű kínálatból és megbízható márkákból válogassanak.
 • 60-napos visszatérítési lehetőség. A vásárlást követő 60 napon belül bármelyik szerszámot vissza hozhatja ügyfelünk teljes visszatérítés mellett!
 • Szerszám tesztelés. Folyamatosan teszteljük és összehasonlítjuk a kínálatban szereplő eszközöket, hogy ügyfeleink számára csakis a legjobbakat tegyük az üzlet polcaira.

saját egységek

Több, mint 270 saját üzlet Ukrajnában.

franchise egységek

A Dnipro-M 2018 óta exportál szerszámokat Lengyelországba, Csehországba, Szlovákiába, Lettországba, Litvániába, Észtországba, Örményországba, Grúziába és Moldovába.

A hálózat 2021 óta vezeti az ukrajnai legjövedelmezőbb franchise-ok rangsorát többek között az 50 000 eurótól kezdődő befektetési tőkeigényének köszönhetően.

2022-ben a Dnipro-M a harmadik helyen állt a Forbes által összeállított, Ukrajna legnépszerűbb franchise-üzleteinek listáján, mivel egy év alatt 60 üzlettel tudta bővíteni hálózatát.

2023-ban a Dnipro-M sokéves tapasztalatára építve franchise hálózatát kiterjesztette Európára. A vállalat azóta Kelet-Európa egyik legnagyobb elektromos szerszámláncává vált, 270 saját tulajdonú és 235 franchise-üzlettel Ukrajnában, Lengyelországban, Csehországban, Örményországban és Grúziában.

kép egy mintaegységről
információ franchise érdeklődőknek

támogatás a franchise partnereknek

KULCSRAKÉSZ ÜZLETI MODELL

Kész sztenderdeket és franchise dokumentáció, sales eszközöket, valamint oktatást adunk át, amellyel garantálni tudjuk partnereink üzletének az eredményességét.

A SZEMÉLYZET BETANÍTÁSA

Oktatási anyagok és továbbképzési rendszer biztosítása a munkatársak számára, hogy biztosítani tudd személyzeted naprakész termékismeretét, fejleszd értékesítési készségüket és felruházd őket a megfelelő vezetői-szervezői készségekkel.

FRANCHISE TÁMOGATÁS A MŰKÖDÉS VALAMENNYI SZINTJÉN:

 • Stratégiailag releváns és jövedelmező helyszínek kiválasztása a franchise partnerek számára.
 • Piackutatás végzése az adott környék vásárlói igényeinek megértése érdekében.
 • Saját csapat összeállítása.
 • Az egység arculatának oly módon történő kialakítása, hogy az összhangban legyen a Dnipro-M márkával.
 • Rendezvények lebonyolítása az adott lokáció és a márka népszerűsítése és a vásárlók vonzása érdekében.
 • Online és offline marketing támogatás nyújtása, a megfelelő forgalom és vásárlók számának elérése érdekében.
 • Személyes franchise-ban jártas kollégát biztosítunk minden leendő parnterünk számára, aki folyamatos támogatást nyújt a működés minden területén.

VERSENYKÉPES ÁRAK

A Dnipro-M segít a versenyképes árak és promóciós ajánlatok kialakításában, illetve folyamatosan figyelemmel kíséri a piaci árak alakulását, az értékesítés mutatószámok javítása érdekében.

HÁLÓZAT A SIKER KULCSA

"1999 óta foglalkozunk szerszámok értékesítésével. Sokáig úgy éreztük, hogy vásárlóinknak egy olyan cégre van szükségük, amely egyesíti a kedvező árat és a minőséget. Ennek az igénynek a kielégítésére 2011-ben megalapítottuk a Dnipro-M hálózatát. A következő lépésünk az volt, hogy megtaláljuk a módját annak, hogy termékeinket a lehető legkönnyebben elérhetővé tegyük vásárlóink számára.

2017-ben megnyitottuk első Dnipro-M üzletünket. Gyorsan rájöttünk, hogy a vásárlók ki akarják probálni a különféle szerszámokat, mielőtt megvásárolnák azokat. Ahogy egyre több üzletet nyitottunk, egyre több vásárló jött hozzánk, akik többet akartak megtudni rólunk. Olyannyira lenyűgözte őket a széles választékunk és a versenyképes áraink, hogy ismert nagy nemzetközi márkák helyett már minket választanak. Mára a narancssárga logónk ismerős látvány lett minden ukrán városban".

Oleksandr Kolisnyk - A cég tulajdonosa

Egy üzletlánc számos olyan előnyt tud kínálni a franchise partnerek számára, melyekkel az önálló üzletek nem rendelkeznek, ezeket egyesíti mind a Dnipro-M hálózata.

Vállalkozások számára:

 • Felismerhető, modern arculatú, vásárló orientált üzletek: A könnyen felismerhető és kényelmes helyen található üzleteket nagyobb valószínűséggel találják meg a vásárlók.
 • A vásárlói kör gyors növekedése: A hálózat üzletei folyamatosan vonzzák az új vásárlókat vonzanak földrajzi közelségük, számuk és kiugró arculatuknak köszönhetően.
 • Egységes reklám és marketing stratégia: a franchise központ támogatásával megtakarításokat eszközölve tud költséghatékony marketing promóciókat futtatni.
 • Csökkentett költségek és minimalizált kockázatok. A franchise központ minden kockázatott a minimumra csökkentett a több száz franchsie egység megnyításával járó tapasztalatok összeszedésével.

Vásárlók számára:

 • Kényelmes elhelyezkedésű üzletek: A vásárlók könnyen hozzáférhető helyen érhetik el a keresett szerszámokat.
 • Széles és folyamatosan frissülő választék: A vásárlóink azt szeretik bennünk, hogy minden terméket megtalálnak egy helyen. A franchise központ által biztosított és meghatározott készlet pontosan ezt teszi lehetővé. 
 • Egységes szabványok, kiszolgálás és árképzés: A vásárlókat ugyanaz a jól ismert, magas színvonal fogadja függetlenül attól, hogy a Dnipro-M üzletlánc mely egységét látogatják meg.

becsült teljes befektetés

Feltételek: 5 üzletből álló hálózat megnyitása:

 • €250,000 kezdeti tőke befektetés, többek között:
 • €150,000 árubeszerzés
 • €100,000 egyéb kiadások:
  • Javítások,
  • Dekoráció,
  • Felszerelés és tárolás,
  • Albérlet,
  • Személyes kiadások,
  • Marketinghez, hirdetésekhez szükséges anyagok elkészítése.
 • Az első év során a partnereknek semmilyen royalty-t vagy franchise díjat nem kell fizetniük.

alapvető elvárások a partnerekkel szemben

A Dnipro-M franchise neked való, ha rendelkezel az alábbi tulajdonságokkal:

 • Vezetői készség: Képes vagy célokat kitűzni és másokat motiválni ezek elérése érdekében.
 • Vendégszeretet: élvezed az emberekkel való kapcsolattartást és azt, hogy segíthetsz nekik.
 • Szenvedély: szereted a Dnipro-M márkát és eszközeit, azonosulni tudsz hálózatunkkal.
 • Csapatmunka: képes vagy másokkal együttműködni és egy összetartó csapatot alkotni.
 • Üzleti készség: rendelkezel a gördülékeny működéshez szükséges képeségekkel és alapvető üzleti ismeretekkel.
 • Nyitottság: hajlandó vagy tanulni és új dolgokat felfedezni.

információ a franchise átadóról

Dnipro-M Franchise

Novokostiantynivska St, 9А, Kyiv, Ukraine

+38 067 510 74 57

franchise.eu@dnipro-m.ua

dnipro-m.info

kapcsolattartó személy az érdeklődőknek

Alexandr Grybko

tudjon meg többet

Amennyiben további információt szeretne kapni a franchise ajánlatról, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot.

Üzenet
Teljes név *
Város *
Telefon *
E-mail *

BÖNGÉSSZEN A HÍREK KÖZÖTT

legolvasottabb

A katalógusban található adatok a rendszerek, hálózatok tulajdonosaitól származnak. Minden jelölt vagy jelentkező mielőtt aláírna egy megállapodást kérjük ellenőrizze, hogy az adott ajánlat mennyire vonzó a számára, illetve az e a legvonzóbb. A szerkesztőség fenntartja a jogot és törekszik arra, hogy ellenőrizze a katalógusban szereplő adatok hitelességét. Amennyiben olyan adatot, információt talál, ami helytelen vagy nem felel meg a valóságnak, kérjük lépjen kapcsolatba a szerkesztőséggel.