Herbária

Információ a franchise hálózatról

a franchise rendszer bemutatása

A Herbária Zrt. 75 éve fennálló cég, saját gyártói bázissal és Magyarországon egyedüli gyógynövény franchise rendszerrel.

Cégünk 3 fő tevékenységet végez: gyártás, nagykereskedelem és kiskereskedelem.

A kiskereskedelmi szaküzletek franchise hálózatban működnek. Jelenleg 64 bolttal rendelkezünk, ebből 23 üzletet üzemeltet a Herbária Zrt. központilag, a többi Franchise Partnerek kezelése alatt áll. A franchise boltok üzemeltetéséhez olyan üzletfeleket keresünk, akikkel kölcsönös együttműködéssel, hosszú távon tudunk együtt dolgozni és egymás sikereit növelni.

Mint minden franchise rendszernek, így a Herbária Zrt.-nek is vannak struktúrához kötött elemei. Franchise üzleteink külső megjelenésében, illetve üzlet profilban teljes egészében megfelelnek a HERBÁRIA® standard-nak, melyek a HERBÁRIA® bútorzat a bemutató vitrinnel, a pulttal, a cégtáblával és a megállító táblával együtt. Szaküzleteink és kollégáink a HERBÁRIA® termékek teljes vertikumával igyekeznek vásárlóikat a legmagasabb szinten kiszolgálni. A franchise partnerek a Herbária Zrt. saját kezelésében működő szaküzleteivel megegyező előnyöket élveznek, a franchise partnerek szaküzletei is ugyanolyan áron kapják márkatermékeinket és osztoznak a Herbária Zrt. marketing aktivitásában. A HERBÁRIA® két megfoghatatlan, de annál értékesebb kincset őriz. Az egyik az elmúlt évtizedekben felhalmozott gyógynövényes tapasztalat. Ezen alapul termékeink hatása, és ezt a tudást adják át munkatársaink nap, mint nap vásárlóiknak. A másik, legfontosabb érték pedig az, hogy ma hazánkban a legtöbb ember számára a gyógynövény fogalma a HERBÁRIA® névvel fonódik össze. Azért dolgozunk, hogy ez a jövőben is így legyen, és a gyógynövények egészségvédő, gyógyító, szépítő erejéből minél többen részesülhessenek.

A HERBÁRIA® HÁLÓZATA SZÁMOKBAN

 • 75 év tapasztalat
 • 64 Herbária szaküzlet
 • 29 franchise partner
 • 36 város
 • 345 féle HERBÁRIA® termék

saját egységek

Magyarországon jelenleg 23 HERBÁRIA® szaküzletet üzemeltet maga a Herbária Zrt..

franchise egységek

Magyarországon 40Szlovákiában 1 HERBÁRIA® szaküzletet üzemeltetnek franchise partnereink.

kép egy mintaegységről
információ franchise érdeklődőknek

támogatás a franchise partnereknek

 • Bejáratott és levédett Brand. A vásárlók már ismernek és kedvelnek minket, keresik termékeinket.
 • Kedvezményes ajánlatos rendszer. Havi szórólapos ajánlatot szervezünk, amely 10.000 példányszámban kerül nyomtatásra. A szórólapot az országszerte található Herbária szaküzletekben osztják eladóink. A szórólap alján található szaküzleti címlista minden partnerünk üzletét tartalmazza. Az ajánlat 2 hétig tart (kivéve a Herbária saját márkás termékei esetében, amik hónap végéig kedvezményesen kaphatók). Az ajánlatban szereplő termékekre (kivétel Herbária márkatermékei) 100% visszáru garancia érvényes. Az ajánlatban található termékeket és a promóció sikerességét online megjelenéssel támogatjuk.
 • Kedvező átadási ár. A HERBÁRIA® márkatermékeket ugyan azon az áron adjuk Franchise Partnereink részére, ahogy azt a saját üzemeltetésű boltjainknak biztosítjuk. Ez az ár kedvezőbb más nagykereskedelmi árakhoz képest.
 • Üzletkötői hálózat. A HERBÁRIA® márkatermékeket saját üzletkötőink szállítják ki a szaküzletekbe.
 • E-learning rendszer. Bevezettük a távoktatást, ahol kontrollált szaktudást szerezhetnek a franchise partnerek és az eladók. Havonta 1 tananyag áll rendelkezésre és adott hónapban a megszerzett tudást kvízünkön mérhetik fel partnereink, eladóink.
 • Herbária Akadémia. Ez a Herbária Zrt. partner napja. Évente kétszer rendezzük meg, adott év április és szeptember hónapjában. A rendezvény a Franchise Partnerek részére ingyenes. Az eseményen jelen vannak a szaküzleti dolgozók, valamint a Herbária Zrt. jelenlegi és leendő beszállító partnerei. A találkozón előadásokat hallhatnak, illetve a beszállítók termékkóstolókkal, bemutatókkal és akciókkal készülnek. A Herbária Zrt. vezetőségével az előadások végén lehetőség van közösen átbeszélni a rendszert érintő aktuális kérdéseket.
 • Visszatérítéses rendszer. Partnereink forgalom után járó visszatérítésben is részesülhetnek. A bónusz-display visszatérítést szállítói TOP lista partnereink biztosítják a negyedéves forgalom és termékkihelyezés (display, állvány használat) függvényében. A sikeres e-learning kvízt teljesítő szaküzleteket üzemeltető partnerek HERBÁRIA márkatermék forgalom után járó visszatérítésben részesülhetnek.

becsült teljes befektetés

Min. 13 millió Ft tőke szükséges, mely a szaküzlet és a készlet nagyságától függően változhat.

A franchise együttműködéshez kapcsolódó díjak:

 • egyszeri belépési díj – szaküzlet specifikusan kerül meghatározásra
 • havi franchise díj – szaküzlet specifikusan kerül meghatározásra
 • havi marketing díj – fix. 35.000 Ft + ÁFA

Egyedi ajánlatot küldünk minden komoly franchise érdeklődőnek!


alapvető elvárások a partnerekkel szemben

 • Megfelelő háttér. Rendelkezzen a szükséges tőkével és vállalkozással/vállalkozói igazolvánnyal.
 • Együttműködés. A kért dokumentumok, szerződésmódosítások határidőben történő megküldése; folyamatos telefonos és elektronikus elérhetőség.
 • Ne legyen kintlévőség. A nagymértékű és hosszú ideje fennálló tartozások megléte a szerződés azonnali megszüntetéséhez vezetnek.
 • A HERBÁRIA® márkatermékek kötelező tartása. A Herbária Zrt. termékpalettáján szereplő termékekből minden időpillanatban min. 1 darabnak megtalálhatónak kell lennie a szaküzletben.
 • Herbária havi kedvezményes ajánlatban részvétel. Kötelező, országosan meghirdetett havi szórólapos ajánlat, „idegen termékekre” 100% visszáru garanciával.
 • Szállítói toplista. Csak a Herbária Zrt. által leválogatott és szerződtetett szállítóktól történő rendelés.
 • Nyitottság a fejlődésre, tanulásra és a kitartó munkára.

információ a franchise átadóról

Herbária Gyógynövényfeldolgozó és Kereskedelmi Zrt.

1135 Budapest, Csata utca 27.

+36 30 345 8126

takacs.brigitta@herbaria.hu

herbaria.hu

kapcsolattartó személy az érdeklődőknek

Zsuró-Takács Brigitta

tudjon meg többet

Amennyiben további információt szeretne kapni a franchise ajánlatról, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot.

Üzenet
Teljes név *
Város *
Telefon *
E-mail *

BÖNGÉSSZEN A HÍREK KÖZÖTT

legolvasottabb

A katalógusban található adatok a rendszerek, hálózatok tulajdonosaitól származnak. Minden jelölt vagy jelentkező mielőtt aláírna egy megállapodást kérjük ellenőrizze, hogy az adott ajánlat mennyire vonzó a számára, illetve az e a legvonzóbb. A szerkesztőség fenntartja a jogot és törekszik arra, hogy ellenőrizze a katalógusban szereplő adatok hitelességét. Amennyiben olyan adatot, információt talál, ami helytelen vagy nem felel meg a valóságnak, kérjük lépjen kapcsolatba a szerkesztőséggel.