DIEGO

Információ a franchise hálózatról

a franchise rendszer bemutatása

A “DIEGO” franchise rendszer meleg-padlóburkoló, lakástextil valamint falburkoló termékek nagy- és kiskereskedelmi forgalmazására létrehozott vállalkozás, amely az elmúlt 28 évben felhalmozódott értékesítési, kereskedelmi, termék, piacismereti, kereskedelemszervezési tapasztalatait foglalta egységes know-how rendszerbe. Egy olyan kulcsrakész üzleti modell kínálunk, amit három országban működő több mint 150 áruház hasznosít.

A DIEGO hálózata számokban:

- 3 ország piaci tapasztalata

- 28 év folyamatos fejlődés

- 153 DIEGO áruház

- 21 franchise díj és nemzetközi elismerés

- 5.000 féle termék

- 450.000 elégedett törzsvásárló

saját egységek

Saját egység kizárólag Magyarországon működik. Budaörsön a fejlesztő és oktatóközpont, Kecskeméten, illetve Dabason egy nagyobb és egy kisebb vidéki áruházat üzemeltetünk.

franchise egységek

Magyarországon 100, Romániában 35, valamint Szlovákiában 18 DIEGO franchise áruházat működtetünk.

kép egy mintaegységről
információ franchise érdeklődőknek

támogatás a franchise partnereknek

Nemzetközi hálózatunk és a nagyszámú áruház szoros együttműködésből adódó beszerzési, logisztikai, marketing és disztribúciós lehetőségeket alakítjuk versenyelőnnyé a franchise hálózat tagjai számára. Piaci igényekhez és trendekhez igazított széles termékkínálatot biztosítunk minden termékcsoportban.

A logisztikai rendszerünk egyedi lehetőségeket teremt partnereink számára, lehetővé teszi a központi készletezést, valamint az ütemes árufogadást, vágóüzemi feldolgozást, komissiózást és kiszállítást.

A partnereink és dolgozóink számára szükséges tudást, valamint a mindenkori új ismereteket a DIEGO franchise által biztosított oktatási és know-how betanítási és továbbképzési rendszer nyújtja.

A DIEGO franchise keretei között bonyolított kiskereskedelmi tevékenység informatikai támogatását a Microsoft Axapta integrált vállalatirányítási programcsomagja biztosítja.

A DIEGO franchise egy kidolgozott és hatékonyan működő rendszermarketinget biztosít.

Mit nyújtunk?

- Sikeres üzleti modell

- 5+5 év franchise szerződés

- Területi kizárólagosság

- Oktatás és betanítás

- Pénzügyi és marketing támogatás


becsült teljes befektetés

A rendelkezésre álló tőke valamint a városok paraméterei alapján meghatározott alapterületek függvényéhez  igazítottan fektettünk le iránymutató paramétereket, ezek alapján a döntően az indulókészlet finaszírozásához szükséges franchise partneri befektetés 30.000 -100.000 EUR intervallumban mozog.


alapvető elvárások a partnerekkel szemben

A DIEGO franchise partnerek döntően két nagy kategóriába sorolhatók. Az első kategóriába a közvetlen KÖZREMŰKÖDŐ PARTNEREKET soroltuk. Ők a vállalkozás közvetlen irányítása mellett aktív részt vállalnak az áruház mindennapi tevékenységéből. Magas szinten tájékozottak a mindennapi munkafolyamatokról, részletesen ismerik a termékeink jellemzőit, figyelemmel kísérik az értékesítési statisztikai kimutatásokban boltjaik relatív pozícióját, folyamatosan követik a készletösszetételt és meghatározzák a fejlődés irányvonalát, továbbá aktívan részt vesznek a franchise értekezleteken.

A második kategóriát a BEFEKTETŐ PARTNEREK alkotják, akik áruházvezetőre bízzák a napi operatív feladatokat, és a vállalkozás gazdasági  irányításában vállalnak szerepet.

Milyen az ideális franchise partner?

- Nyitott a fejlődésre, a tanulásra és a kitartó munkára

- A franchise rendszer által biztosított előnyök motiválják

- Ismeri azt a várost, ahol áruházat szeretne nyitni

- Megfelelő tőkével rendelkezik

- További előny, ha megfelelő alapterületű üzlethelyiséggel rendelkezik


információ a franchise átadóról

DIEGO Kft.

2372 Dabas, Beton út 26.

+36 30 5266 005

info@diegofranchise.com

diegofranchise.com

kapcsolattartó személy az érdeklődőknek

Szőke István

tudjon meg többet

Amennyiben további információt szeretne kapni a franchise ajánlatról, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, ami közvetlenül a franchise hálózat számára kerül elküldésre.

Üzenet
Teljes név *
Város *
Telefon *
E-mail *

BÖNGÉSSZEN A HÍREK KÖZÖTT

legolvasottabb

A katalógusban található adatok a rendszerek, hálózatok tulajdonosaitól származnak. Minden jelölt vagy jelentkező mielőtt aláírna egy megállapodást kérjük ellenőrizze, hogy az adott ajánlat mennyire vonzó a számára, illetve az e a legvonzóbb. A szerkesztőség fenntartja a jogot és törekszik arra, hogy ellenőrizze a katalógusban szereplő adatok hitelességét. Amennyiben olyan adatot, információt talál, ami helytelen vagy nem felel meg a valóságnak, kérjük lépjen kapcsolatba a szerkesztőséggel.