A gyorsétterem hálózat hosszú távú tervei értelmében 2020-ig közel 100 étterem fog működni Magyarországon.
Csütörtök
2013.08.15.
Két új Subway étterem nyílik a hetekben, jöhetnek a vidéki partnerek, a nem tradicionális helyszíneken a hangsúly.
 

A Subway mára a világ legnagyobb gyorsétterem hálózatává nőtte ki magát, és éttermei száma alapján olyan franchise óriásokat utasított maga mögé, mint a McDonald’s, a Burger King, a KFC, a Pizza Hut, stb. Magyarországon azonban mások az arányok, ami elsősorban annak tudható be, hogy a Subway relatíve későn jelent meg a hazai piacon. A márka fejlesztése hazánkban az első étterem sikeres és népszerű bemutatkozásának köszönhetően 2005-ben kezdődhetett meg, elsősorban a fővárosra, valamint a vidéki nagyvárosokra koncentrálva. Az expanziót azonban lelassította a változó gazdasági helyzet miatt tapasztalható vállalkozói kedv általános csökkenése. A kis döcögés után most úgy tűnik a hálózat ismét egy dinamikus pályára állt és a tavalyi öt új egység után, hamarosan két új étteremmel is bővül a gyorsétterem lánc.

A hetekben várható a tizenegyedik Subway étterem Budapesten, a legújabb „családtag” az Allee bevásárlóközpontban kerül kialakításra. A Subway és gyorsétterem szempontból eléggé telített Budapest és Pest megye (utóbbiban további két étteremmel rendelkezik a lánc) mellett a hálózat igyekszik nagyobb figyelmet szentelni a megyeszékhelyeknek és vidéki nagyvárosoknak. Ennek jegyében hamarosan Szegeden is éttermet avat a hálózat, amivel (Debrecen és Nyíregyháza után) a harmadik állandó vidéki Subway nyílik meg.

A jövőt illetően Sampers Katalintól, a Subway magyarországi képviselőjétől megtudtuk, hogy a hálózat (a még szélesebb rétegek elérése érdekében) folyamatosan kutat olyan „nem-tradicionális” helyszínek után, mint például egyetemek, főiskolák, benzinkutak vagy boltok környezete, de nemrég például a Lidl egyik nagy-britanniai üzletében nyitott a hálózat. „Magyarországon is ez a törekvés, reményeink szerint hamarosan több Subway étterem is nyílhat különböző bevásárlóközpontokban. A benzinkutaknál már óvatosabbak vagyunk, ezzel a koncepcióval voltak rossz tapasztalataink” – mondta el Sampers Katalin, a magyarországi hálózatfejlesztésért felelős képviselő. Jelenleg „nem-tradicionális” étteremként Siófokon üzemel Subway, szezonális jelleggel.

A gyorsétterem hálózat hosszú távú tervei értelmében 2020-ig közel 100 étterem fog működni Magyarországon. Helyszíntől és mérettől függően 80,000–190,000 euró közötti kezdő befektetésre van szükség egy saját Subway étterem elindításához.


népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.