Oche
Oche / Az étterem különlegességét a digitalizált darts táblák adják, amelyek a pandémia ellenére 5 országban tette lehetővé a nyitást a hálózat számára.
Hétfő
2022.05.16.
Hogyan egyeztethető össze a darts és egy prémium étterem?
 

A vendéglátó szektorban zajló modernizálás a nagy hálózatok esetében főleg az automatizációban jelenik meg. Kioszkok, online rendelés, applikációk, chatbotok, melyek célja többnyire a költségcsökkentés és a munkaerőhiány pótlása. A norvég koncepció a meglévő status quo fejlesztése helyett új alapokra helyezi a tipikus éttermi berendezkedést.

A vendégeknek is bejött az ötlet, a 2018-ban alapított OCHE-nek a pandémia ellenére ma 5 egysége van, 5 különböző országban, 3 kontinensen. Az elképzelés a darts, illetve a prémium ételek és italok kombinációjára épül, melyet találóan csak "gastro-gaming" koncepciónak hívnak a cég vezetői. A gyors terjeszkedés azért is meglepő mert más éttermekkel ellentétben az OCHE-nél jelentős szerepe van a személyes jelenlétnek, habár szállítanak házhoz a koncepció a személyes jelenlétre épít. Az étteremben elhelyezett "önszámoló" darts táblákat csak, akkor tudják használni a vendégek ha ott vannak, ráadásul az ételek és italok egy része nem szállítható olyan minőségben, mint ahogy az étteremben felszolgálják azt. Mindezek ellenére a lezárások során is meg tudta tartani a momentumát a koncepció.

Az OCHE más étteremhálózatokkal ellentétben tech-cégnek nevezi magát, habár díjnyertes séfekkel dolgoznak, az étlap helyett mégis a darts-rendszer az amire hangsúlyt fektetnek a működésben. A saját fejlesztésű táblák helyetted számolják a pontokat és játékosonként külön követhető, hogy ki hogy áll, így a kezdők is könnyen beszállhatnak a versenybe. A 90 perces menetek több játékmódot is kínálnak és az okostelefonok pörgetése helyett valós interakcióra ösztönzi a résztvevőket.

Játék közben persze megszomjaznak a vendégek és néhány kör után az étvágy is megjön. Az OCHE itt sem hanyagolta az erőfeszítéseket, a látványételek és különleges koktélok mind hozzájárulnak a luxus légkörhöz, melyben az ízek mellett a szórakozás is előtérbe kerül.


népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.