A szekszárdi levendula fagylaltozó új üzemeltetőjét keresi

Levendula
Levendula / A lila bringáiról felismerhető fagylaltozó hálózat egy már működő egysége új partnert keres
Szerda
2021.07.14.
A szekszárdi Levendula Fagylaltozó franchise joga szabad prédává válik. Ha szenvedélyed a prémium kézműves fagylalt, és szeretnél a vállalkozói útra lépni, akkor téged keres a hálózat.
 

A Levendula Fagylaltozó 2016 óta van jelen Szekszárd belvárosában, és az elmúlt évek alatt az egység nagy népszerűségre tett szert. A fagylaltozót jelenleg a franchise központ üzemelteti, és olyan átvevőnek adná azt át, aki személyes jelenlétével és közreműködésével tovább tudja növelni annak színvonalát, eredményességét.  
 
A Levendula Fagylaltozó hálózat jelenleg több mint 25 egységével a legnagyobb és legismertebb fagylaltozó franchise Magyarországon. A hálózat partnerei a központilag előállított fagylaltok mellett rengeteg segítséget kapnak az anyacégtől vállalkozásuk üzemeltetéséhez: központi marketing tevékenységet, mindenre kiterjedő oktatást, továbbképzéseket, valamint folyamatos termékfejlesztést.

Az üzletek kínálatukat tekintve több mint 100 fajta kézműves fagylaltot vonultatnak fel, amelyek mesterséges adalékanyagok hozzáadása nélkül, kizárólag minőségi alapanyagokból, kézzel készülnek. A Levendula nagy figyelmet fordít a különleges étrendet követők számára is. Minden üzletben megtalálhatók a cukormentes, vegán, glutén-, tojás- és tejmentes fagylaltok, édességek is.

Amennyiben készen állsz, hogy megtedd a következő lépést, hogy saját Levendula Fagylaltozót üzemeltess, érdeklődj a további részletekért az alábbi elérhetőségeken: 

Szalay Péter
+36204543645
szalay.peter@levendulafagylaltozo.hu


népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.