Egy igazi lovebrand túlél minden krízist

Meggyőző megjelenés / A La Donuteria egységek a francia Provence-i stílusnak megfelelő díszítéseket kapnak, ez a különleges megjelenés is hozzájárult a hálózat sikeréhez.
Csütörtök
2021.07.08.
Tavaly 15 egységről 40-re tudta növelni hálózata méretét a La Donuteria. Mindezt 14 különböző európai országban a covid-lezárások kellős közepén.
 

Az elmúlt hónapokban Prágában is nyitott fánkozót a La Donuteria. Brno után ez volt a második város, ahol rövid időn belül megvetette a lábát a szlovák brand. A hálózat vezetőjének, Stranák Péter elmondása alapján, a cseh fővárosban való megjelenés csak egy a számos idénre tervezett nyitásból. A tulajdonos szerint a koncepció gyors terjeszkedését a válságállóságának köszönheti, hiszen a pandémia ellenére is töretlenül növekedett a vendégek száma, ennek köszönhetően pedig 300 százalékos forgalom növekedést ért el a hálózat tavaly a 2019-es évhez képest.

A La Donuteria 2021-es célja, hogy minden európai fővárosban nyisson fánkozót. Habár a járvány megnehezítette ezen cél az elérését, a hálózat ennek ellenére is számos új lokációt tűzhetett fel a térképére. 2021-ben Budapest mellett Bécsben, Prágában, Párizsban, Münchenben, Salzburgban, Dublinban, Malagában, Barcelonában, Lisszabonban, Koppenhágában és Stockholmban is nyitott a lánc új egységet. Az új fánkozók mellett számos további átvevő üzlete van már kialakítás alatt.

Megjelenés és ízek a siker mögött

A hirtelen növekedés és a belépő jelentkezők számának megugrása nem érte váratlanul  a franchise központot, hiszen ez elsősorban a La Donuteria intenzív helyi marketingtevékenységének tudható be, emellett az is hozzájárult az expanzióhoz, hogy a hálózat méretének növekedésével egyre többen ismerik meg a márkát. „Például, amikor elindultunk Malagában, azonnal 3-4 ember jelentkezett, hogy szeretne nyitni Spanyolország más részein is. Az átvevők szempontjából fontos, hogy személyesen is megtapasztalhassák a La Donuteria egységek arculatát, az ízeket és lássák az fánkozó előtt kialakuló sorokat.” mondta Stranák. A spanyolhoz hasonló helyzetre számít a hálózat Lengyelországban, ahol jelenleg is több partnerjelölttel tárgyalnak a nyitásról.

A Magyarországon belépő partnereket viszonylag alacsony beruházási költség várja, egy egység nyitásához 6 és 12 millió Ft közötti tőke szükséges, mely az üzlet megvalósításához szükséges minden elemet tartalmaz.  Az átvevők befektetése akár már 6 hónap után is megtérülhet. Külső tőkebevonás esetén a központ támogatja a partnereket a bankokkal való tárgyalásokban is az üzleti terv és a hiteligényléshez szükséges dokumentumok előkészítésével.


Széles választék / Nem minden a fánkokról szól a La Donuteria-ban. A vendégek minőségi kávét, házi limonádét és több Amerikából, Mexikóból, illetve Thaiföldről behozott üdítőből is választhatnak.

népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.