Steak franchise Magyarországon?

Steiku Haoss
Steiku Haoss / A lett steak étterem franchise partnerét keresi hazánkban
Péntek
2021.04.30.
A gasztro-szektor teljes átrendeződése külföldi brand-eknek is lehetőséget ad a térnyerésre.
 

A jelenlegi helyzetben kockázatosnak tűnhet az éttermi szektor egy új vállalkozás indítására, a valóságban nem egészen ez a helyzet. Habár egyelőre úgy tűnik, hogy a franchise hálózatok többsége átvészelte ezt az időszakot még nem lehet biztosra mondani a sikerüket. A következő időszakban fog eldőlni a leginkább, hogy a pandémia alatt tartalékaikat felélő brand-ek meddig húzzák majd. Az viszont biztos, hogy a bezárások közepette a hálózatok és nagy befektetők kerültek alkupozícióba, hiszen számos új üzlethelyiség szabadult fel a piacon.

A magyar fogyasztók nem szívesen látnák mindenhol ugyanazokat az étterem márkákat, a szektorban nagy az igény a változatosságra. A felszabaduló lokációk közül sok új hálózatok kezében landolhat, mint amilyen a Steiku Haoss. A lett steak étterem magyar mester partnerét keresi jelenleg a terjeszkedés megkezdéséhez. 

A Steiku Haoss elsősorban olyan franchise átvevőket keres, akik már a tárgyalások megkezdése előtt rendelkeznek egy terjeszkedési stratégiával. A franchise jog megszerzésében kulcsszerepet játszik a megfelelő lokáció megléte is. Ennek a megszerzése a jelenlegi piaci átrendeződésnek köszönhetően egyszerűbbé vált a befektetők számára is.

Természetesen a helyi éttermi szektor ismerete is elvárás a leendő partnerektől. Ez ugyanis feltétele annak, hogy mester partnerként a csatlakozó vállalkozó megfelelően tudjon majd terjeszkedni az országban.


népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.