Autentikus német sörök Magyarországon

Paulaner Sörház MOM Park
Paulaner Sörház MOM Park / Az Etele Plázában nyitja következő egységét a hálózat
Hétfő
2020.12.28.
Második egységét nyitja hazánkban egy közel 400 éves múlttal rendelkező söröző.
 

A hálózat hosszú története a 17. században kezdődött, amikor Münchenben ferences szerzetesek megalapították a mai sörfőzde elődjét. A koncepció 1996-ban kezdte meg terjeszkedését franchise rendszerként, mára pedig számos országban jelen van mind Európában, mind pedig Ázsiában. Hazánkban az első egységét a MOM parkban nyitotta meg.

A Paulaner Sörház autentikus bajor sört és a helyi konyha jellegzetességeit szolgálja - pirult csülkök, kolbászfélék, perecek - felidézve a legendás sörfesztiválok hangulatát.

Söreikben kizárólag a magas minőségi elvárásoknak és a bajorországi tisztasági törvénynek megfelelő alapanyagokat használják - ez utóbbi kimondja, hogy a sör csak három összetevőből állhat: vízből, árpamalátából és komlóból. A magyarországi sörházakban is kizárólag a München-ben főzött Paulaner söröket szolgálják fel. A minőségi elvárások a prémium megjelenésre is kiterjednek, az egység belsőépítészetében megjelenik az acél, a réz, tradicionális kőpadló és tölgyfa bútorok, melyek mind a régi idők sörfőzdéire és kocsmáira emlékeztetnek.

A franchise a prémium minőségre törekszik és ezt tükrözik a felszolgált kézműves sörök és autentikus bajor fogások. Habár a most nyíló egység a Paulaner WIRTSHÄUSER modellje, a hálózatnak olyan koncepciója is akad, amely nem csak étterem és sörözőként, de teljeskörű sörfőzdeként is üzemel. Sörházaikban különleges rendezvényeket és ünnepeket szerveznek, melyek a München-i hangulatot idézik.

Az új Paulaner Sörház 500 négyzetméteren nyílik meg több, mint 150 ülőhellyel. Az egység a most épülő Etele Plázában fog helyet kapni, mely kialakítását a hálózat már elkezdte, ám az üzemeltetéshez franchise partnerét keresi a német márka

A rendszergazda számos módon támogatja a leendő átvevőjét. Részletes üzleti tervet, illetve marketing anyagot ad át, így könnyen bevezethető az új egység a hazai piacra. A működés során állandó támogatást biztosít a központ, mely kiterjed az üzemeltetésre, toborzásra, receptekre, oktatásra, illetve a minőségellenőrzésre. A partnerek egy külön szoftvercsomagot kapnak, amellyel könnyen naprakészek maradhatnak a legújabb receptek kapcsán, emellett a távolról történő oktatás is lehetséges a rendszeren keresztül.


Franchise tanácsadó

népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.