Gyorsított tempóban terjeszkedik a magyar palacsinta hálózat

Creppy PalacsintaBistro Gyula
Creppy PalacsintaBistro Gyula / A magyar franchise hálózat utolsó étterme után alig egy hónappal újabb egységet nyit
Péntek
2020.08.14.
2018-ban a világ 12 legjobb feltörekvő franchise koncepciója közé választották a hálózatot, amely most meghódítaná az országot.
 

Az első Creppy Palacsintaház 2006-ban, Miskolcon nyitotta meg a kapuit, a hálózat 2018-as Las Vegas-i eredménye után most újult erővel keresi a partnereket. A pandémia lecsengésével Oszlánczi Réka, a hálózat alapítója már a jövőbe tekint.

A hálózat Miskolcon működő eredeti éttermét már lokális jellegzetességként kezelik, egyaránt a helyiek kedvence és a turisták favorizált kulináris célpontja. A Creppy Palacsintaház nevéből is adódóan egy teljes egészében palacsintákra épülő menüvel rukkolt elő, az étel, amely a legtöbbek fejében desszertként él az a Creppy konyhájában egy sokszínű fogássá válik.

Most alig egy hónappal az új miskolci Creppy Center nyitását követően ismét egy újabb éttermet adnak át, ezúttal Gyulán. Az új egység augusztus 14-i ünnepélyes megnyitóját követően már a nagyközönség számára is elérhető lesz.

A gyulai étterem szintén egy gasztronómiai attrakciónak ígérkezik, az új franchise átvevő is a Creppy élmény átadására, illetve a hálózat alapelveinek – különlegesség és vendégközpontúság - követésére törekszik. A hálózat második franchise egységében a Creppy egyedi receptúrája szerint, sós és édes fogások egyaránt megtalálhatóak lesznek a menün, a vendégek találnak palacsintát sütve, rántva, töltve, de akár szalonnába tekerve is.

A hálózat természetesen nem állna meg Gyulán. A különleges étterem koncepció további partnereit keresi országszerte öt különböző üzleti modellben – a partnerek kisebb mobil egységtől egészen a teljeskörű étteremig nyithatnak a Creppy védjegye alatt.


Franchise tanácsadó

népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.