Modernebb, frissebb gyorséttermi élmény

A megújuló éttermekben a vendégek az igényeiknek és elképzeléseiknek legmegfelelőbb módon rendelhetik meg, fizethetik ki, kaphatják meg és fogyaszthatják el a termékeket.
Szombat
26.08.2017
Októberben indul a magyarországi McDonald’s éttermek átalakítása a "Jövő Élménye” koncepció szerint.
 

Októberben, a fővárosi Vörösvári úti étteremmel kezdi meg hazai egységei „Jövő Élménye” koncepció szerinti átalakítását a McDonald’s – jelentette be a gyorsétterem óriás. A vállalat még áprilisban nyilatkozott úgy, hogy már az idei évtől az „Experience of the Future” koncepció szerint, innovatív konyhai- és kiszolgálási folyamatokkal, valamint interaktív digitális technológiával támogatott szolgáltatásokkal modernizálják a mekizés élményét.

A Vörösvári úti egység átalakítását október és november folyamán négy további étterem megújítása követi, a tervek szerint pedig 2019 végére a hálózat valamennyi egysége az új koncepció szerint üzemel majd. A McDonald’s a friss éttermi élmény támogatására egy új „Vendégélmény Menedzser” pozíciót is létrehozott, amelyre a munkatársak kiválasztása már folyamatban van. A minden étteremben jelen lévő Vendégélmény Menedzser feladata lesz, hogy gondoskodjon a vendégek kényelméről, köszöntse őket, megismertesse velük az új eszközöket, segítsen nekik követni az új folyamatokat.

A vendégek számára a fejlesztés legfeltűnőbb elemei az érintőképernyős rendelésfelvevő kioszkok és az asztalszervíz, az asztalhoz történő kiszolgálás lesznek. Emellett izgalmas újítás lesz egyes termékek személyes igényre szabható összetétele, vagy a családi éttermekben megújuló családbarát szolgáltatások. A kioszkoknál történő bankkártyás fizetés már a későbbi internetes, vagy mobiltelefonon történő fizetést készíti elő.

A McDonald’s 29 éve van jelen Magyarországon. Jelenleg 89 éttermében, melyet franchise partnereivel közösen üzemeltet, évente több mint 80 millió vendég részére nyújtja a mekizés élményét. A következő években a vállalat további étteremnyitásokkal tervezi bővíteni hálózatát.

Világszerte a McDonald’s márkanév alatt 37 ezer gyorsétterem működik 119 országban, közel 420 ezer alkalmazottal; a hálózat árbevétele meghaladja az évi 25 milliárd dollárt.