Egyedi feltételekkel a kiemelt területeken

A Coffeeshop Company 2007-ben kezdte meg működését Magyarországon, hazánkban jelenleg 22 egységet üzemeltetnek franchise partnerek. Megvásárolható lokális jogok a még szabad, kiemelt városokban: Polgáron, Kaposváron, Kecskeméten, Veszprémben, Békéscsabán.
Hétfő
07.11.2016
Kulcsrakész tervekkel és koncepcióval keres franchise partnert Polgáron a Coffeeshop Company. Egyre kevesebb a még szabad terület.
 

Polgáron az M3 Outlet Centerben kész tervekkel és költségvetéssel van lehetőség egy Coffeeshop Company kávézó kialakítására – a forgalmas helyszínen több mint 100 világmárka társaságában, konkurencia nélkül jelenhet meg a jövőbeli franchise partner. „A 137 négyzetméteren, 34-42 ülőhellyel megvalósuló kávéház egy másik előnye a kulcsrakész koncepció mellett a helyszín adottságaiban keresendő: a kávéházhoz tartozik egy ingyenes terasz, valamint az alapvető felújítással járó építőipari beruházásokat a bérbeadó vállalja” – avatott be Szabó Gyula, a magyarországi üzletfejlesztés vezetője.

Persze így is szükséges beruháznia a franchise partnernek, hiszen a 137 négyzetméteren elterülő üzlethelyiség berendezése az ő felelőssége lesz. A franchise partneri jelentkezők kész üzleti és költségvetési tervet kapnak készhez a Coffeeshop Company kávézók sorában közepes befektetés-igényű lehetőséghez” – jegyezte meg Szabó Gyula. A vezető hozzátette, hogy emellett a jövőbeli polgári franchise partner élvezheti a franchise rendszer olyan további előnyeit is, mint a helyi kizárólagosság, szakmai képzések, komplett logisztikai háttér, üzletviteli-, értékesítési- és marketingtámogatás, folyamatos termékinnováció.

A Coffeeshop Company utolsó kávéházi licenceit értékesíti Magyarország utolsó, még meghódítatlan területein. A Polgárt egyelőre még magába foglaló kiemelt területek száma Miskolc, Nyíregyháza, Székesfehérvár közelmúltbéli „kiesésével” még tovább csökkent; jelenleg Veszprémben, Békéscsabán, Kaposváron, Tatabányán, valamint Budapest egyes részein lehetséges a franchise partnerré válás. Ezekben a városokban viszont a Coffeeshop Company már egyedi kereskedelmi feltételekkel, személyre/vállalkozásra szabott befektetéssel, valamint belépési és royalty díjjal várja a franchise partneri jelentkezőket.

Folyamatosan tárgyalunk franchise partneri érdeklődőkkel, a közeljövőben egy-két újabb Coffeeshop Company kávézó megnyitása várható” – mondta el Szabó Gyula, és hozzátette, a hálózat legújabb koncepciója, az Espress it by CSC is dinamikusan bővül, a hetekben 3 új helyszínen jelenik meg a márka.