Székesfehérváron nyitott az Espress It by CSC

Az Espress It kávézók termék szortimentjének törzsét a 26 féle kávés és meleg italok, shakek, üdítők és a 12 darabos, saját márkás tea-portfólió alkotják, amihez jönnek az édességek, melyek választékának meghatározása egyéni megegyezés és a franchise partnerek preferenciái alapján történik.
Hétfő
04.07.2016
Összességében már országszerte 13 helyszínen van jelen az idén tavasszal indított kávéházi koncepció.
 

Több évtizedes tapasztalatait felhasználva, 2016 tavaszán indította útjára legújabb kávézó koncepcióját a Coffeeshop Company, elsősorban már működő vendéglátó ipari egységek tulajdonosai számára. A komplett kávéházi csomagot kínáló Espress it by CSC koncepció már most országszerte 12 szerződött partner egységében működik (a termékek és receptúrák a választék részévé váltak), a múlt héten pedig Székesfehérváron elindult az első olyan újonnan nyitott helyszín is, ahol az Espress It koncepciót választották.

Legújabb partnerünk egy olyan székesfehérvári üzlethelyiséget vásárolt meg, ahol korábban egy magas színvonalú étterem és söröző működött, szintén franchise rendszerben. Partnerünk az ingatlant teljesen felújította és korszerűsítette, illetve a jelenlegi divatnak megfelelően egy casual éttermet alakított ki. Ennek része a CSC Espress It koncepciója, mely a minőségi kávé és kávéitalok, valamint szolgáltatások összességében merül ki” – avatott be Szabó Gyula a magyarországi hálózat vezetője, aki hozzátette, „az arculatot egy belsőépítész csapat szabta a mai igényekhez a tulajdonos elképzeléseivel harmóniában. Az arculat az Espress It koncepciónak nem része, csak javaslatokat és ötleteket adunk.

A Coffeeshop Company Espress It koncepcióját választó partnerek az építészeti és arculati tanácsadás mellett olyan további támogatásokat vehetnek igénybe, mint az új, professzionális kávéházi technológia (legmagasabb minőséget képviselő eszpresszó gépek, darálók, stb.), training és gasztronómiai oktatás, munkaruha, porcelán és üveg szervír eszközök vagy a folyamatos fejlesztések és innováció. Ez utóbbi különösen fontos részét képezi a koncepciónak, és mind a portfólió rendszeres megújulásában, mind pedig a marketing megoldásokban tetten érhető.

Az Espress It by CSC technológiai szett ára 9120 €, ami magába foglalja (a fentieken túl) a szett leszállítását és beszerelését, rendszeres szervizt és gépbeállítást, az üzemeltető személyzet betanítását, havi logisztikát, valamint a technológia 5 év utáni cseréjének vagy megvásárlásának lehetőségét is. Ráadásul a franchise partnerek rendszeres franchise díj nélkül élvezhetik a folyamatos támogatást.