Több évtizedes tapasztalatra építve

A Coffeeshop Company 30 országban több mint 300 helyen lelhető fel. A V4 országokban a pozsonyi székhelyű Tizia, spol. s r. o. 2007-ben szerzett exkluzív jogot a márka képviseletére.
Csütörtök
17.12.2015
Komplett kávéházi csomagot és nagyobb hozzáadott értéket kínál a Coffeeshop Company legújabb koncepciója, az Espress It by CSC.
 

A Schärf Coffeeshop Company GmbH társaság a Schärf Group nemzetközi vállalat része, amely több mint hatvan éve van jelen a kávé üzletben. Maga a Coffeeshop Company márka 1999-ben jött létre a kávéfeldolgozás sokéves tapasztalatára, a kávéfogyasztás és -felszolgálás osztrák hagyományaira, valamint a kávéspecialitások modern elkészítési és fogyasztási trendjeire építve. Több évtizedes tapasztalatait felhasználva, a hálózat a közelmúltban egy új koncepciót indított útjára, elsősorban már működő vendéglátó ipari egységek tulajdonosai számára. A kávézó, étterem vagy hotel tulajdonosok az Espress it by Coffeeshop Company kávézó koncepcióval egyedivé tehetik üzletüket, és semmivel össze nem hasonlítható portfóliót kínálhatnak vendégeiknek.

Az Espress It by CSC koncepció kulcs tényezője az innováció, ami mind a portfólió rendszeres megújulásában, mind pedig a marketing megoldásokban, támogatásban tetten érhető. A franchise partnerek ráadásul franchise illeték (royalty) nélkül élvezhetik a folyamatos támogatást, tanácsadást és nemzetközi szintű gasztronómiai oktatásokat – így pedig egy, a régióbeli konkurensekkel szemben nagyobb hozzáadott érték elérését.

Az új koncepció egy komplett csomagot kínál a partnereknek, mely tartalmazza a forgalmazott kávét (100% magasföldi Arabica), a technológiát (a legmagasabb minőséget képviselő eszpresszó gépeket és darálókat) az elkészítéshez, bevált know-how-t, széles és minőségi portfóliót, valamint fejlesztéseket és segítséget az egyedi építészeti dizájn kialakításában.

Az Espress It by Coffeeshop Company (havi törlesztő részletekben vagy kávévásárlás formájában is finanszírozható) technológiai szett ára 9120 €, ami magába foglalja a szett leszállítását és beszerelését, rendszeres szervizt és gépbeállítást, az üzemeltető személyzet betanítását, havi logisztikát, üzemeltetési, befektetési és építészeti tanácsadást, a hálózati működtetés és a márkatámogatás hozzáadott értékét, illetve a technológia 5 év utáni cseréjének vagy megvásárlásának lehetőségét is.

Az Espress It kávézók termék szortimentjének törzsét a 26 féle kávés és meleg italok, shakek, üdítők és a 12 darabos, saját márkás tea-portfólió alkotják, amihez jönnek az édességek, melyek választékának meghatározása egyéni megegyezés és a franchise partnerek preferenciái alapján történik.