Waffle House: ahol bármi megtörténhet

Waffle House / Nem mindenkinek tiszta a drive thru fogalma.
Péntek
2020.06.05.
A Waffle House nálunk kevésbé ismert franchise, de a tengeren túl már több, mint 60 éve van a piacon és 2000 éteremmel büszkélkedhet Amerika-szerte. Ám ez a hálózat rendelkezik a legbizarrabb történetekkel, eseményekkel és vendégekkel.
 

Ezekből a történetekből szedtünk össze egy válogatást.

Egy 83 éves floridai férfit eltűntnek nyilvánítottak, később kiderült, hogy több mint egy napja egy Waffle House-ban volt. Azóta mindig ott keresik először.

Gulfport-ban rendőrök üldöztek egy gyorshajtót, az autópályára kiérve a hajsza már átlépte a 150 km/h-s tempót, de ekkor a sofőr megéhezett és betért egy Waffle House-ba, ám mielőtt még rendelni tudott volna a rendőrök letartoztatták.

Memphis-től nem messze egy rabló fegyvert fogott a Waffle House eladójára, aki azonban észrevette, hogy a fegyver műanyagból van (ez leginkább azért érdekes mert az Államokban bárki engedély nélkül viselhet fegyvert). A rablás így nem járt sikerrel, hiszen a dolgozó nem nyitotta ki a kaszát, amit a fegyvertelen rabló kézzel próbált szétverni, ám ez sem sikerült neki.

De ez nem mindig így sül el. Még 2013-ban egy atlanta-i Waffle House-ban kiraboltak három vendéget, több mint 40.000$(12 millió forint) értékű ékszert vittek el tőlük. Többek között egy gyémántberakásos Rolex órát és egy speciálisan búvároknak készített Rolexet.

Egy nashville-i motelban megszálló pár komoly összeveszett, olyannyira, hogy elfelejttetek közben felöltözni. De az éhség nagy úr, úgyhogy a pár továbbra is ruha nélkül (az ordibálást természetes folytatva) átsétált a motelből egy Waffle House-ba enni.

A newnan-i Waffle House egyik vásárlója vélhetőleg nem talált szabad parkoló helyet, ugyanis autóstól ment be az étterembe. Szerencsére senki sem sérült meg a türelmetlen vendég akciójában.

A Reddit online felülete is a Waffle Hous-nak köszönheti létrejöttét, Alex Ohanian az alapítók egyike, jogi órái után átsétált a Waffle House-ba és ráeszmélt, hogy nem szeretne ügyvéd lenni, és inkább kitalál valami mást.

A Waffle House egyik munkatársát jól felpofozták miután a bolondok napi tréfája túl jól sikerült. A hölgy ugyanis rablónak adta ki magát, de hősies társai ebben megállították.

Fort Valley városában a választás előtt hagyományosan vitát tartottak, ahol bárki kérdezhetett a jelöltektől.  Egy férfi fel is állt, hogy feltegye a kampány legfontosabb kérdését: „Miért nincs még Waffle House még a városban?”

Bármelyik étteremben előfordul, hogy egy vendég dohányzik és egy alkalmazott szól érte. De az már nem, ami az egyik Waffle House-ban történt, ugyanis egy rejtői fordulattal a vendég hogy hozzávágta az alkalmazotthoz a cigarettáját, majd másodmagával rávetette magát a dolgozóra úgy, hogy rendőröknek kellett szétválasztani őket.

Egy augusta-i légkondiszerelő szokásos éves ellenőrzését végezte az étterem tetején amikor észrevette, hogy nincs egyedül, ugyanis egy vendég a tetőre költözött. A férfi azt mondta itt nem találja meg senki és amúgy is szereti a syrup illatát.

Colt Ford korábbi profi golfozó jelenleg rapper, egy dalszövegében azt írja: „Találkozzunk a Waffle House-ban/ Hozd a fegyvereket.” Lehet ma inkább otthon eszek waffelt.

Ha ez embert felmentik a szeretője meggyilkolásának vádja alól, természetes, hogy ünnepelni szeretne. Így tett egy floridai férfi is, aki a Waffle House-ban ünneplt feleségével(!) ő így fogalmazott: „A férjemnek én vagy a legfontosabb ezért hozott el a Waffle Hous-ba!”

Ha gyorsan távozik valaki az étteremből mindig figyelmeztetik nehogy ott hagyjon valamit. A spingfield-i Waffle House-ban hárman fizetés nélkül távoztak, azonban nem figyeltek oda eléggé. Ketten is ott hagyták pénztárcájukat, pozitívum viszont, hogy lojálisak a márkához, ugyanis több Waffle House számlát is találtak a tárcájukban.

A páratlan bátorság jegyében a rendőrök egy sérült baglyot mentettek ki a doravilla-i Waffle House-ból. A rendőrség hivatalos közleménye szerint Steve-nek hívják és otthont keres.


Waffle House / 2000 egységével meghatározó szereplő az Egyesült Államok dél-keleti részén.
Cégnév
Cégnév
Résztvevő(k) neve
Résztvevő(k) neve
Számlázási cím
Számlázási cím
Telefon
Telefon
E-mail
E-mail
If you see this, leave this form field blank

népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.