Megújuló Hummus Bar
A Hummus Bar első étterme 2005-ben nyitotta meg kapuját Budapesten azzal a céllal, hogy Magyarországon is elérhetővé váljanak a közel-keleti konyha tradicionális ízei. A kis étkezdét hamar megkedvelte a fővárosi lakosság, és jelenleg már 11 helyszínen találkozhatunk Hummus Bar-ral. „Már több étteremben várunk titeket Budapest-szerte, ennek örömére úgy döntöttünk, itt a tökéletes idő az arculatunk továbbfejlesztéséhez, amely hűen tükrözi filozófiánkat a mindennapokban, termékeinket és jövőbeli terveinket illetően” – tette közzé közösségi oldalán a Hummus Bar. Ennek megfelelően október elején megnyitott az első, új arculat alapján kialakított étterem Budapesten, a Nagymező utcában.
„Mindent újraterveztünk a logónktól az étterem-belsőkön át a csomagolásig és személyzeti ruháig. De ne aggódj, mi ugyanazok az arcok maradunk a Hummus Bar mögött, így a menük és az árak egyáltalán nem változnak! Egyszerűen csak szeretnénk egy páratlan, friss külsőt adni páratlanul friss ételeink mellé” – olvasható a közleményben. A hálózat – ugyan a fővárosra koncentrálva, de – Magyarország egész területéről keres franchise partnereket.
A Hummus Bar minden franchise partnere teljes körű tréninget és támogatást kap, ezért ugyan előny, de nem feltétlenül szükséges, hogy rendelkezzenek vendéglátós múlttal. „Én sem rendelkeztem szakmai tapasztalattal, egyszerűen szerettem a jó ételeket. A partnerektől sem elvárás, hogy vendéglátós múltjuk legyen, azonban azt tudni kell, hogy sok időt és energiát kell belefektetni egy ilyen üzlet megnyitásához. Ezért nagyon fontos a lelkesedés és a hosszú távú kitartás” – mondta el egy korábbi nyilatkozatban Uri Gotlibovich, a hálózat alapítója.
Egy hagyományos Hummus Bar étterem kialakításához szükséges befektetés mértéke sok tényezőtől függ (az étterem mérete, bérlemény vagy saját tulajdonú üzlethelyiség, rendelkezik-e saját konyhával vagy a központból szerzik be a félkész ételeket, stb.), és mindenképp bele kell számolni a belső-külső kialakítás, a konyha, ételpult, ülőtér (a franchise kézikönyvben előírtaknak megfelelő) kiépítését.
BÖNGÉSSZEN A HÍREK KÖZÖTT
Honnan tudjuk mennyire komoly egy árvíz vagy tornádó? Elég kérni egy gofrit és kiderül.
Mikor és mennyi pizzát esznek a pentagonban, és mi következik ebből?
Mi áll az olyan cégek sikere mögött, mint a Foodora vagy éppen a Wolt?
Magyarországon is gyakran házasítják össze a különböző ízvilágokat a kisebb sarki éttermek, a Poe Poe is hasonló vonalon, de merőben eltérő ízkombinációkon keresztül kínál ígéretes üzleti lehetőséget.
Már évekkel ezelőtt felreppent a hír, hogy hazánkba látogathat az étteremlánc, de most egy hivatalosabb megerősítést is kapott a pletyka.
legolvasottabb
2011-es magalakulása óta több mint 160 taggal bővült Olaszország egyik legnagyobb közösségi franchise hálózata.
Bár hazánkban az amerikai óriás nem keres partnert, érdemes belegondolni milyen költségekkel is jár egy gyorséttermet üzemeltetni.
Sokak számára ködös kifejezés lehet a "franchise", mint üzleti modell - de mi is a titka ezeknek a sikeres márkáknak?
Húsz éves szünet után ismét megvetette a lábát a Wendy's az Egyesült Királyságban, és vele Európában.
A franchise szervezetek célja, hogy népszerűsítsék a franchise ötletét és biztosítsák az átláthatóságot és a magas színvonalat a piacon. Sok országban a jól ismert franchise hálózatok delegálnak képviselőket a nemzeti franchise szervezetekbe.
népszerű a fórumban
Az egymilliárd fontos határ
Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...
Az igazi sportbár hangulat
THE TILTED KILT... :)
Egészség és élvezet együttese
Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano
Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!
Négy az egyben
Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!
Kedves Zizu! További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!
Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise
Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.