A Chanticleer felvásárolta a BGR franchiset

A Chanticleer Holdings és leányvállalatai a Hooters egyik legnagyobb franchise partnere. A vállalat üzemeltet Hooters éttermet Magyarország mellett, Dél-Afrikában, Ausztráliában és az Egyesült Államokban is.
Péntek
2015.04.03.
A magyarországi Hooters tulajdonos jelentős növekedési potenciált lát az amerikai burgeres márkában.
 

A Magyarországon is jelenlévő Hooters egyik legnagyobb franchise partnere, a Chanticleer Holdings Inc. felvásárolta a The Burger Joint (BGR) gyorsétterem láncot, jelentette be sajtóközleményben az észak-karolinai vállalat. Az üzlet pontos részleteit nem hozták nyilvánosságra, de a Chanticleer elmondta, nagy lehetőséget és expanziós potenciált látnak a BGR márkában. „A BGR felvásárlásával 77 százalékkal nő éttermeink száma, illetve egy rendkívül vonzó növekedési lehetőséget biztosít a Chanticleer számára” – mondta el Mike Pruitt vezérigazgató.

A most felvásárolt 20 BGR egységgel már világszerte 46 étteremmel rendelkezik a Chanticleer, amiből 13 tartozik a Hooters márkához – ebből egy Magyarországon nyitott meg 2012 nyarán – 6 az American Burger Co., valamint 7 a Just Fresh márka alatt működik. A Chanticleer elmondta, hogy még az idei évben 3-5 BGR és 2 Hooters éttermet kívánnak nyitni.

A BGR 9 vállalati és 9 franchise étteremmel, valamint 15 millió dolláros rendszerszintű értékesítéssel zárta a 2014-es évet. 2015 első negyedévében megnyitotta első nemzetközi egységét is, Kuvaitban. A koncepció értelmében, a BGR éttermekben nyíltlángon grillezett húsokat és különleges burgereket szolgálnak fel helyi pékségektől beszerzett bucikban.

Nate Ripley, a BGR elnöke elmondta, „Ez egy izgalmas időszak a BGR számára, ugyanis most állítjuk fel hazai és nemzetközi expanziós stratégiánkat. A Chanticleer támogatásával, úgy hiszem, rendelkezünk a világszerte gyors növekedéshez szükséges szakértelemmel.”

Mint ismeretes a Chanticleer 2014. január elsején vásárolta fel a dallasi Spoon Bar & Kitchen gyorsétterem láncot. Akkor azt közölte a vállalat, hogy további gyorséttermeket kíván nyitni a dallasi John Tesar által életre keltett Spoon koncepció alapján, azonban az étteremláncot 2014. december 31-én bárminemű expanzió nélkül bezárták.


népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.