Egészség és élvezet együttese

A 2011-ben útjára indított hálózat mára Görögország legnagyobb joghurtozó üzletláncává nőtte ki magát és további 12 országban van jelen közel 80 helyszínen.
Péntek
2014.05.16.
Egyedi franchise modelljével három év alatt a világ legnagyobb görög fagyasztott joghurt üzlethálózatává nőtte ki magát a Chillbox.
 

A Chillbox hálózat egy új, modern joghurtbár koncepció magas minőségű, igazi görög fagyasztott joghurtokkal a főszerepben, de a termékpaletta tartalmaz fagylaltokat, kávét és hideg-meleg italokat is. A közel negyven különböző feltéttel választható görög joghurt, a Chillbox dinamikus kiskereskedelmi modelljével szédületes ütemben növeli jelenlétét az egyre nagyobb igényeket támasztó Európában és a tengerentúlon egyaránt. A hálózat expanziója franchise rendszerben zajlik, új egységeket főként bevásárlóközpontokban és nagy forgalmú helyszíneken alakítanak ki. Magyarországon 2014 januárjában indult az első és eddig egyetlen Chillbox joghurtbár.

A magyarországi Chillbox üzlet nagy érdeklődés mellett nyitotta meg kapuit január végén. A vállalat elmondta, hogy a nyitás utáni adatok megerősítették a görög joghurt fényes kilátásait külföldön. A budaörsi Auchanban kialakított önkiszolgáló joghurtbár 36 különféle feltéttel várja a vendégeket a hálózat első hazai franchise partnere, a Greek Dream működtetésében.

A hazai megjelenéssel egy időben lépett piacra a Chillbox Ausztriában és Oroszországban is. Ausztriában másfél millió euró értékben írt alá mester franchise szerződést a Frozen Food vállalat és 10 új üzlettel rendelkező hálózat kialakítását vállalta. Oroszországban a Dream Foods mester franchise partnerrel kötött megállapodás értelmében nagyjából négymillió eurós beruházás keretei közt 30 új üzlet várható.

Mérföldkő volt a hálózat terjeszkedésében, hogy márciusban az Egyesült Államok piacán is sikeresen megjelent a koncepció, a mester franchise partner Lymell Holdings exkluzív jogokat szerzett a hálózatfejlesztésre szerte az országban és 100 új joghurtozó megnyitását tervezi a következő négy évben.

A franchise jogok és licencek megvásárlásával minden franchise átvevő 10 évre szerez exkluzív jogokat egy meghatározott területen. A franchise együttműködés során a vállalat az üzletindítás és üzemeltetés minden fázisát lefedő támogatást biztosít a joghurtbár tervezésétől, kialakításától kezdve a felszerelés kedvezményes beszerzésén át a folyamatos képzésekig és tanácsadásig.

Jelenleg több mint 70 Chillbox joghurtozót üzemeltetnek franchise partnerek összesen 13 országban, évente több mint 4,5 millió vásárlót kiszolgálva.


népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.