Egészséges menükkel Magyarországra

A 2008-ban indult Fitness food menu franchise hálózattal már 39 helyen lehet találkozni a Cseh Köztársaságban és további négy helyen Ausztriában. A külföldi expanzió keretében mester franchise partnert keresnek elsősorban Magyarországról, valamint terv a lengyel és szlovák piacok meghódítása is.
Szerda
2013.10.02.
Mester partnert keres Magyarországon az egészséges táplálkozás jegyében alapított Fitness food menu.
 

Idén ünnepli fennállásának ötödik évfordulóját a Fitness food menu franchise. Ennek alkalmán a csehországi vállalat nemrég nevet és logót változtatott, új funkciókkal és kinézettel fejlesztette honlapját, valamint elindított egy ösztönző Partnerprogramot, annak érdekben, hogy megkönnyítse a franchise koncepció átvételét partnerek, befektetők számára. A Fitness food menu ugyanis idén megnyitotta legújabb üzemét és a cél, hogy újabb értékesítési pontokat alakítsanak ki franchise partnerek bevonásával Csehország még lefedetlen régióiban, valamint a határokon túl – elsősorban Magyarországon, Lengyelországban és Szlovákiában.

A Fitness Food Menu koncepció az egészséges táplálkozás jegyében jött létre. A vállalat termelési helyszínein olyan menüket állítanak össze, amelyek nem csupán a napi alapvető tápanyagbevitelt biztosítják, hanem megfelelő mennyiségű vitaminokat, kalciumot, vasat és egyéb, a szervezetre jótékony hatású nyomelemeket tartalmaznak. A Fitness food menu étlapjáról több száz recept közül lehet választani, attól függően, hogy aznap épp mi van egészséges étrendünk vagy sport-, súlycsökkentő- vagy egyéb diétánk középpontjában. Az akár ötfogásos menüket felvehetjük az értékesítési pontokon vagy házhoz is rendelhetjük. A gondosan összeválogatott menük mellett a vállalkozás és franchise partnereik szakmai szolgáltatásokat is kínálnak, így van lehetőség többek közt szakmai konzultációra is a mindennapi étrend vagy diéta összeállításához.

Az elmúlt egy évben 27 új értékesítési pont indult el, valamint már 7 új helyszínen folyik az ételek elkészítése és összeállítása. Jelenleg a Fitness Food franchise hálózat a Cseh Köztársaság 75 százalékát fedi le, ha pedig ekkora a siker, miért ne próbálnának szerencsét a határokon túl is. „Az általunk készített marketingfelmérés és piacelemzés alapján arra jutottunk, hogy elsősorban Magyarország, Szlovákia és Lengyelország jelentenek potenciális piacot franchise koncepciónk kiterjesztéséhez” – mondta el a tervek kapcsán Tomáš Volf társtulajdonos és hozzátette, a vállalat elsősorban ebben a három országban keres mester-franchise partnert. A külföldi terjeszkedést komolyan vevő étteremlánc, a franchise koncepción kívül pedig saját számlára is nyit külföldi helyszíneken, legutóbb egy bécsi egység megnyitásával gyarapodott a hálózat.

A jövőbeli, magyarországi mester licence tulajdonos feladatai közé tartozna a Fitness food menu magyarországi meghonosítása, az országos marketingstratégia kidolgozása és megvalósítása, valamint a hálózat bővítése hazánkban. A cseh franchise központ pedig a márka, logó és kipróbált know-how mellett segít a franchise partnerek és üzleteik kiválasztásában, promóciós, reklám anyagokat biztosít, azok teljes grafikai tervezését, sőt tanácsadást, képzést, tréningeket, közös beszállítókat és bérelhető gépeket, berendezéseket is.


népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.