Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

A hálózat egy egészséges alternatívát kínál termékeivel a nagyvárosi rohanásban elterjedt egészségtelen gyors-éttermi étkezés helyett.
Szerda
2013.06.19.
A My Culture több üzleti modellel is keresi partnereit magyarországi terjeszkedéséhez.
 

A My Culture egy olyan új és innovatív gyors-éttermi koncepció, amely a gyorsaság, az egészség és a frissesség választásának lehetőségét kínálja a fogyasztók számára joghurt alapú termékeivel. A különböző friss és fagyasztott joghurtokat, hideg-meleg tejes italokat, gyümölcsleveket, teát és kávét már nem csak stílusos és könnyen telepíthető kioszkokban, hanem 50-100 négyzetméteres alapterületű kávézóikban is értékesítik. Továbbra is olyan magyarországi partnereket keresnek, akiknek van tapasztalata a vendéglátásban vagy a kereskedelemben.

A franchise partnerek folyamatos támogatásban részesülnek egészen a kezdetektől. A helyszín kiválasztása, marketingstratégia felépítése, előre legyártott szóróanyagok biztosítása, valamint vezetői és személyzeti tréningek mind a franchise központ kötelességei közé tartoznak már az együttműködés megkezdésétől.

A hálózat már működtet egységeket többek közt Spanyolországban, Lengyelországban, Írországban, Kínában, Kazahsztánban,Törökországban és Oroszországban is. A következő meghódításra váró piac pedig Magyarország, ahol még keresi partnereit a brit koncepció.

„Szeretnénk megjelenni rendszerünkkel a világ minden táján, hiszen az egészséges életmódra való törekvés globális jelenség. Olyan partnereket keresünk, akik motiváltak arra, hogy piacvezető helyet szerezzenek saját országukban a márkának” – mondta Yelena Aust, a hálózat alapítója.


népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.