Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

A hálózat egy egészséges alternatívát kínál termékeivel a nagyvárosi rohanásban elterjedt egészségtelen gyors-éttermi étkezés helyett.
Szerda
2013.06.19.
A My Culture több üzleti modellel is keresi partnereit magyarországi terjeszkedéséhez.
 

A My Culture egy olyan új és innovatív gyors-éttermi koncepció, amely a gyorsaság, az egészség és a frissesség választásának lehetőségét kínálja a fogyasztók számára joghurt alapú termékeivel. A különböző friss és fagyasztott joghurtokat, hideg-meleg tejes italokat, gyümölcsleveket, teát és kávét már nem csak stílusos és könnyen telepíthető kioszkokban, hanem 50-100 négyzetméteres alapterületű kávézóikban is értékesítik. Továbbra is olyan magyarországi partnereket keresnek, akiknek van tapasztalata a vendéglátásban vagy a kereskedelemben.

A franchise partnerek folyamatos támogatásban részesülnek egészen a kezdetektől. A helyszín kiválasztása, marketingstratégia felépítése, előre legyártott szóróanyagok biztosítása, valamint vezetői és személyzeti tréningek mind a franchise központ kötelességei közé tartoznak már az együttműködés megkezdésétől.

A hálózat már működtet egységeket többek közt Spanyolországban, Lengyelországban, Írországban, Kínában, Kazahsztánban,Törökországban és Oroszországban is. A következő meghódításra váró piac pedig Magyarország, ahol még keresi partnereit a brit koncepció.

„Szeretnénk megjelenni rendszerünkkel a világ minden táján, hiszen az egészséges életmódra való törekvés globális jelenség. Olyan partnereket keresünk, akik motiváltak arra, hogy piacvezető helyet szerezzenek saját országukban a márkának” – mondta Yelena Aust, a hálózat alapítója.