Friss perec és csapolt joghurt

A BITE Bakery Café termékei a helyszínen frissen dagasztott tésztából készülnek, a vendégek szeme láttára formázzák, ízesítik és sütik készre azokat. Saját fejlesztésű joghurtcsapolójával az étteremhálózat hazai gazdálkodók által előállított, organikus szörpökkel ízesített őrségi joghurtot is kínál a vendégeknek. A kialakított technológia révén az üzletek folyamatosan tudnak friss készterméket kínálni, miközben a kiszolgálási idő megfelel a gyorséttermi körben elvártnak.
A BITE Bakery Café hálózat idén februárban indította el hálózatát, amit közel másfél éves tervezés és előkészítés előzött meg - ez idő alatt a társaság piackutatásokat végzett, illetve több mint 200 receptúrát tesztelt le a végleges változatok kialakításáig. - „Az indulás óta már bővítettük is a kínálatunkat, a vevői visszajelzések alapján elmondható, hogy nagy sikert arattak a magyar ízlésvilágnak megfelelő perecek, és foszlós csigák” - mondta el Pólus András a Bite Bakery Café vezetője.
A februárban elindított első étterem sikeres debütálását követően a magyar vállalkozás egy hónapos előkészítéssel alakította ki újabb üzletét a budapesti belvárosban, az Astoriánál. - „Az első üzletünk sikere bebizonyította, hogy van kereslet a minőségi, hazai pékáruk iránt, a helyben, friss alapanyagból készülő perecekkel és csigákkal, a frissen csapolt joghurttal és a kávékkal egy új, népszerű kategóriával jelentünk meg a hazai piacon” – emelte ki Pólus András.
A BITE Bakery Café számára egy új gyorséttermi szegmens meghonosítása a cél és a tervek szerint a következő öt évben nyolc saját működtetésű kávézót indít el a társaság. - „ Egy jó minőségű magyar élelmiszer megjelenése a gyorséttermek kínálatában egyszerű és innovatív ötlet, amely épít a cég tapasztalataira, kapacitásaira, emellett ésszerű mértékű beruházással megvalósítható és a tervek szerint már néhány éven belül üzleti megtérülést képes biztosítani” – összegzett egy korábbi sajtóközleményben Csuhaj V. Imre, az üzletfejlesztési terveket 49 millió forintos befektetéssel támogató Széchenyi Tőkealap-kezelő Zrt. elnök-vezérigazgatója.
BÖNGÉSSZEN A HÍREK KÖZÖTT

A Touch Coffee Smart Bar egy innovatív, teljesen automatizált önkiszolgáló kávézó koncepció, amely modern technológiával párosítja a minőségi kávé élményét. A franchise rendszer már Kanadában és az Egyesült Államokban is bizonyított, most pedig további terjeszkedésre készül.
A Fornetti prémium termékeivel és különleges eljárásaival forradalmasította a pékipart, miközben franchise hálózatát Európa-szerte bővíti.
Az Eat Salad egy francia gyorsétterem-lánc, amely testreszabható salátákat, tálakat és wrap szendvicseket kínál.
A baguette és croissant után nem meglepő, hogy az egyik ikonikus pékség hálózat Franciaországban indult. Mára viszont már globális jelenlétre tett szert.
10 év után 800 egységet nyitott és 20%-os piaci részesedést szerzett a lengyel gasztro szektor kültéri szegmensében a Sweet Gallery.
legolvasottabb

Az ingatlanos szakma társadalmi megítélése ellenére egy gyorsan megtérülő befektetéssé válhat.
A franchise, mint gazdasági forma több mint 300 szektorban van jelen, az éttermektől a fodrászokon át, az online oldalakig.
A 2000-es évek elején szinte minden európai országban jelen volt a hálózat, Németországban a Benelux államokban, sőt még hazánkban is. Akkoriban több problémával is küzdött a franchise óriás, hiszen az új piac teljesen más elvárásokat támasztott a hálózat elé. Amikor 2002-ben kivonult a Wendy’s Magyarországról az volt a közvélekedés, hogy drágább versenytársainál, és ezért nem tudta elérni a kívánt forgalmat.
Hogyan építette fel az alapoktól az ország legnagyobb magyar tulajdonú utazási iroda franchise hálózatát? Bartal Melinda, a Summer Time Travel alapítója nem csak a szakmában elért sikereiről mesél, hanem arról is, miért hisz az emberközeli működésben és olykor miért fontosabb a szenvedély, mint a tapasztalat.
Bár hazánkban az amerikai óriás nem keres partnert, érdemes belegondolni milyen költségekkel is jár egy gyorséttermet üzemeltetni.
népszerű a fórumban
Az egymilliárd fontos határ
Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...
Az igazi sportbár hangulat
THE TILTED KILT... :)
Egészség és élvezet együttese
Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano
Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!
Négy az egyben
Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!
Kedves Zizu! További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!
Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise
Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.