A Fröccsbusz előadás április 23-án kerül megrendezésre a budapesti Hungexpón, 11 órai kezdettel, bejárat a 2-es kapunál.
Péntek
2013.04.19.
Nyilvános előadást tart a Fröccsbusz, ahol bemutatják tevékenységüket és a magyar „kultúritalra” épülő üzleti koncepciót.
 

2011 májusa óta találkozhatunk Fröccsbuszokkal szerte az országban, alapvetően kisebb-nagyobb rendezvényeken, fesztiválokon vagy akár a Balatonnál majd' egész nyáron. A Fröccsbusz koncepció lényege, hogy VW Transporter típusú kisbuszokat alakítottak át úgy, hogy mobil egységekként az ország bármely pontján egyszerűen felállíthatóak és működés-készek legyenek. A Fröccsbusz vezetősége közel két éves működés után úgy döntött, hogy franchise rendszerben bővítik hálózatukat, és jövő hét kedden meg is tartják az első bemutatkozó előadást a Hungexpón, ahova várnak minden érdeklődőt.

Április 23-án a Hungexpo 25-ös épületéhez ellátogató érdeklődők tájékozódhatnak a Fröccsbuszról, a vállalkozás eddigi tevékenységéről, információkat kapnak a franchise konstrukcióról és az abban rejlő üzleti lehetőségről, illetve tájékoztatást a partner borászatról, a szükséges befektetés lehetséges finanszírozási módjairól és a kapcsolódó könyvelési és számlaadási (pénztárgép) lehetőségekről, a várható változások tükrében.

A vállalkozás olyan potenciális partnerek jelentkezését várja, akik rátermettek egy ilyen vendéglátó egység üzemeltetésére. - „Releváns szakmai tapasztalat nem feltétlenül szükséges, mivel könnyen elsajátíthatóak a buszok működtetéséhez szükséges teendők” – mondta el Vécsei Mihály, a Fröccsbusz Kft. tulajdonosa.

A leendő franchise partnerek egy meghatározott, kizárólagos területen működhetnek egy dinamikusan fejlődő márkanév alatt, illetve élvezhetik a teljes körű PR és kommunikációs stratégia, az előnyös beszerzési kondíciók és a hatékony munkafolyamatok előnyeit. - „Jövőbeli franchise partnereink teljes körű üzletvezetési és technikai képzésben részesülnek, illetve megkapnak egy, a gyakorlatban sokat próbált és a hazai fröccs és borkultúra népszerűsítését is segítő üzleti koncepciót.”