Indul a Fröccsbusz franchise

A nyári fesztiválidőszak elteltével sem kényszerülnek garázsba a buszok, mivel a téli hónapokban forralt borral és meleg teával vesznek részt a különböző vásárokon és rendezvényeken. Így kiküszöbölhető a szezonalitás, és egész éves működésre válnak alkalmassá a járművek.
Szerda
27.02.2013
A vállalkozás közel két éves működés után elindítja franchise hálózatát és partnereket keres az egész ország területéről.
 

2011 májusa óta találkozhatunk Fröccsbuszokkal szerte az országban, alapvetően kisebb-nagyobb rendezvényeken, fesztiválokon vagy akár a Balatonnál majd' egész nyáron. A Fröccsbusz koncepció lényege, hogy VW Transporter típusú (36 éves) kisbuszokat alakítottak át úgy, hogy mobil egységekként az ország bármely pontján egyszerűen felállíthatóak és működés-készek legyenek. Emellett pedig a vállalkozás létrehozott egy olyan arculatot, melynek középpontjában a hungarikumnak számító hűsítő ital áll. Mára már három ilyen egység készült el, és áprilistól már franchise rendszerben lehet csatlakozni a csapathoz.

Ideálisan két fős személyzetre van szükség egy Fröccsbuszba, melyek ’B’ típusú jogosítvánnyal vezethetőek, de van, hogy érdemesebb szállítani őket egy hosszabb táv megtételénél. Olyan potenciális partnerek jelentkezését várja a vállalkozás, akik rátermettek egy ilyen vendéglátó egység üzemeltetésére. - „Releváns szakmai tapasztalat nem feltétlenül szükséges, mivel könnyen elsajátíthatóak a buszok működtetéséhez szükséges teendők” – mondta el Vécsei Mihály, a Fröccsbusz Kft. tulajdonosa.

A leendő franchise partnerek egy meghatározott, kizárólagos területen működhetnek egy dinamikusan fejlődő márkanév alatt, illetve élvezhetik a teljes körű PR és kommunikációs stratégia, az előnyös beszerzési kondíciók és a hatékony munkafolyamatok előnyeit. „Jövőbeli franchise partnereink teljes körű üzletvezetési és technikai képzésben részesülnek, illetve megkapnak egy, a gyakorlatban sokat próbált és a hazai fröccs és borkultúra népszerűsítését is segítő üzleti koncepciót.”