Jönne a Chuck E. Cheese’s

A Chuck E. Cheese’s az USA 48 államában, valamint 8 országban van jelen, összesen 562 kereskedelmi egységgel.
Péntek
2013.02.08.
Franchise partner bevonásával egy újabb amerikai gyorsétterem hálózat jelenne meg Magyarországon.
 

Az 1977-ben alapított Chuck E. Cheese’s egy különleges koncepció, aminek célja, hogy egyesítse a gyorséttermi étkezést a különböző gyerekjátékokkal és rendezvényekkel, szülinapi partikkal. Az étteremlánc az elmúlt több mint 3 évtized alatt az Egyesült Államok vezetőjévé nőtte ki magát a családi étkeztetésben és szórakoztatásban. A hálózat most úgy érzi, hogy eljött az idő Közép-Kelet-Európa meghódításához, méghozzá megfelelő franchise partnerek bevonásával, akiknek egy sikeres és bizonyított üzleti modellt és vonzó lehetőséget kínálnak.

Az ágazatában vezető családi szórakoztatóhely és étteremlánc a közép- és kelet-európai térségben több országban is szeretne megtelepedni. Terveik között szerepel az étteremnyitás Lengyelországban, Csehországban, Romániában, Ukrajnában és Magyarországon is; hazánkban minimum három egység megnyitását tervezi a cég a közeljövőben.

- „Jelenleg aktívan keresünk tőkeerős partnert, akár vállalkozó, akár cég személyében a márka kiépítésére Magyarországon. Korábbi, vendéglátó ipari tapasztalat előnyt jelent, de nem kritérium a sikeres franchise partner kiválasztásában." – mondta el Carlos De Leon, a Chuck E. Cheese’s hálózatfejlesztési igazgatója és hozzátette, hogy körülbelül 75 ezer dollár - megközelítőleg 17 millió forint - szükséges ahhoz, hogy valaki a társaság partnere lehessen. Ezen az egységnyitási díjon túl még a havonta fizetendő, a bruttó árbevétel 5 százalékával megegyező royalty-val kell számolni.

Az első Chuck E. Cheese's egységet 1977-ben nyitották meg az USA-ban. Jelenleg a cég világszerte több mint 560 éttermében 17,000 munkatársat foglalkoztat és 2011-ben 44 millió gyermek és 30 millió felnőtt szórakozott és étkezett Chuck E. Cheese's egységekben. A cég ugyan az USA-ban főleg vállalati tulajdonban működteti egységeit, de az Államokon kívüli terjeszkedést minden esetben franchise partnerek bevonásával szeretnék kivitelezni.


népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.