Megnyitott az első európai Subway Café

A Subway úgy határozott, hogy az első európai kávézóját Lengyelországban nyitja meg. Az egység a katowicei vasútállomáson üzemel.
Hétfő
2012.11.12.
Legnagyobb vetélytársát, a McDonald’s-t követve úgy döntött az étteremhálózat, hogy maga is kávézóláncot indít.
 

Lengyelországban, a katowicei vasútállomáson nyitotta meg kapuit az első európai Subway Café október végén. Az új koncepciót már tesztelik az Egyesült Államokban, ahol több mint húsz egység üzemel. A katowicei Subway Café-ban a megszokott szendvicsválaszték mellett kávékülönlegességeket és süteményeket is fogyaszthatnak a vendégek. Az étterem belső kialakítása úgy lett megtervezve, hogy minél gördülékenyebben szolgálhassák ki a látogatókat.

"Lengyelország nagyon ígéretes és folyamatosan változó piac, ezért is szerettük volna itt létrehozni az első ilyen európai kezdeményezésünket. Hatvankét Subway étterem működik sikeresen az országban és ezek száma folyamatosan nő, így biztosak lehetünk benne, hogy itt nem fog elbukni az új koncepciós egység sem. Az elkövetkezendő hat hónap eredményei eldöntik majd, hogy van-e értelme megkezdenünk a további terjeszkedést Európában." – mondta Martin Princ, a Subway közép-kelet európai terjeszkedéséért felelős igazgatója.

A Subway hálózata 99 országban van jelen, több mint 38 ezer éttermével, és ezzel a világ legnagyobb étteremhálózata az egységei száma alapján. Magyarországon 14 étterem üzemel, de több helyszínen is folynak előkészületek új egységek nyitásához. Helyszíntől és mérettől függően 80,000 – 190,000 euró közötti kezdő befektetésre van szükség egy saját Subway étterem nyitásához, a havi royalty pedig 8%.

(pcs)


Papp Csaba
újságíró

népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.