Csütörtök
2024.01.18.
Magyarországon is gyakran házasítják össze a különböző ízvilágokat a kisebb sarki éttermek, a Poe Poe is hasonló vonalon, de merőben eltérő ízkombinációkon keresztül kínál ígéretes üzleti lehetőséget.
 

Hazai viszonylatban gyakori látvány az éttermek között válogatva a pizza és gyros párosítás. A két kínálatban kevés közös van - azontúl, hogy mindkettő népszerű és viszonylag alacsony költségű -, a kombináció pénzügyi sikerét viszont nyilvánvalóan tükrözi a tipikus magyar utca képe.

A cseh Poe Poe ezt az alapot rázza fel egy kicsit. Hazai viszonylatban új gyorséttermi párosításokat kínál, de ezek nem esnek messze a magyar fogyasztók ízvilágától sem, így itthon is ígéretes franchise lehetőséget jelenthet a koncepció.

A hálózat franchise vezetője, Kovářík Martin szerint a koncepció sikere mögött a gyorsan forgó kínálat, minőségi alapanyagok és tiszta, modern környezet áll. A hálózat elsősorban két eltérő típusra bontható édes és ínyenc ízvilág alapján.

Az ínyenc (Savory Bar) egységek esetében a pizza, tekercsek, lasagna és hot dog kapható.

Az édes (Sweet Bar) pontok esetén a kínálatot főleg a waffle, kávé, smoothiek, friss gyümölcsök és palacsinták alkotják.

A Poe Roll egy saját recept alapján készített, rántott, könnyen fogyasztható ételkülönlegesség, mely valahol a tortilla és a rántott hús között helyezhető el. Ez az egyedi recept amúgy jól szemlélteti az étteremlánc többi termékét is: frissen, helyben készített, könnyen fogyasztható, magas forgalmú kínálatot jelent. Ezekre építve a hálózat franchise partnerei piaci szintű befektetés és tőkeigény mellett, a piacot meghaladó forgalomra és megtérülésre számíthatnak, hiszen egy tökéletességig optimalizált menün kevés holttér marad.

A cseh hálózat jelenleg a környező országokban, így hazánkban is keresi partnereit.


SAJTÓKÖZLEMÉNY

népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.