A franchise-ba is beteszi a lábát a Microsoft

Péntek
2023.11.10.
Az AI-forradalom hátán az étteremláncokkal közösen innovál a tech óriás.
 

Az OpenAI elsődleges stratégiai partnere és befektetőjeként a Microsoft mindent megtesz annak érdekében, hogy a dollár milliárdos befektetése megtérüljön. Ennek egyik eszköze az októberben bejelentett partner programja az egyik legnagyobb pizza hálózattal: a Domino's-al. A két cég most közösen teszteli, hogyan tudnák a vendégélmény javítása érdekében felhasználni az utóbbi hónapok AI fejlesztéseit.

Az együttműködés konkrétumai még nem tiszták, de a Domino's bejelentése alapján elsősorban a konyhai feladvégzés kiegészítéséhez szeretnék felhasználni a mesterséges intelligenciát. Ezt gyakorlatban a készletezés, az alapanyagok beszerzése és a beosztások / munkarendek kezelése teszi ki. A jövőben a minőségellenőrzést és a pizzák előkészítését is AI rendszerekkel felügyelnék, hogy csökkentsék az emberi hiba jelentőségét a konyhai folyamatokban.

A Domino's az elsők között viszi be a konyhába a mesterséges intelligenciát. Más hálózatoknál hasonló fejlesztések főleg a vendégkiszolgálásra koncentrálódtak eddig - pl. AI drive-thru kiszolgálás vagy telefonos rendelésen keresztül. Sokan pedig robotgépekkel próbálták megspékelni a konyhai személyzet munkáját. Egyenlőre azonban még nem látni tisztán, hogy melyik fejlesztési irány állja meg a helyét a jövőben.


SAJTÓKÖZLEMÉNY

népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.