Magyarországra érkezik az amerikai filmekből jól ismert fánkozó

Randy's Donuts / Az ikonikus amerikai étteremlánc különleges kínálatáról és a közel tíz méteres óriás fánkjairól híres
Péntek
2023.09.08.
A Randy's Donuts 1952 óta fokozatosan beitta magát az amerikai kultúrába. Az ikonikus fánkozó most hazánkba érkezik és keresi első franchise partnerét.
 

A legtöbben bele se gondolnánk, de valószínűleg a magyarok többsége találkozott már ezzel a márkával. Legyen szó filmekről (Szellemírtók), rajzfilmekről (Simpson család) vagy játékokról (GTA), a franchise hálózat ikonikus egységei a hatalmas fánkokkal a tetőn valamennyi médiumban megjelentek. Talán olyan szerepet tölthet be egy fánk az amerikai gasztro kultúrában, mint itthon a lecsó. Külföldön azonban a reflektorfény jelentős részéért a Randy's Donuts a felelős, mely szinte egyedül épített kulturális szimbólumot a kerek desszertből.

A hálózat az utóbbi években kezdett igazán komoly nemzetközi terjeszkedésbe, eddig ugyanis főleg az Egyesült Államokra koncentrált. Most viszont Európában,  többek között hazánkban terveznek üzletet nyitni.  Franchise partner  bevonásával fogják létrehozni az első egységet az öreg kontinensen és ez akár Magyarországon is lehet. A márka eddig főleg az ázsiai országokra fókuszált és csak most döntöttek úgy, hogy Európát is bevennék.

Pénzügyileg is kifizetődő lehetőséget kínál a fánkozó. Egyrészt kis üzlethelyiségben is működtethető, sok egységük például az autópályák melletti bódékból nőtte ki magát. Olyan megoldást is kínál a hálózat, melyben nem kell a fánkozóba külön konyhát építeni, hanem már készre sütve szállítják a fánkokat, ebben az esetben nem szükséges külön költséges konyhagépészetbe fektetni. Fontos hozzátenni azonban, hogy érdemes a konyhás kialakítást választani, ugyanis a Randy's márka erőssége éppen a friss, kézzel készített fánkok - illetve a több, mint különféle 50 íz.

A kiemelkedő forgalom érdekében a központ állandóan fejleszt és kirukkol új ízekkel és feltétekkel, melyeket gyakran kreatív együttműködések keretében más márkákkal közösen dobnak piacra. A sima cukormáz mellett, egyéb fánk különlegességeket is árul a hálózat (pl. csavart fánkok) és egyedi feltéteket, az ünnepekre pedig saját fánk összeállítással állnak elő. A Randy's Donuts leendő franchise átvevője a vállalati  megrendelésekre  is építhet a jövedelmező működés érdekében, ugyanis a hálózat rendszeresen szállít cégeknek és rendezvényekre néhány tucat fánktól egészen az 5000 darabos tételig. Emellett házhozszállításra is fel vannak készülve és törzsvásárlói programot is kínálnak saját applikációval.

Az étteremlánc az utóbbi évben kezdett igazán erősen terjeszkedni. A legtöbb amerikai csomóponton már megtalálhatók az egységei, de az év végéig a globális növekedés érdekében további 300 fánkozó megnyitására terveznek leszerződni, ennek felét (150 egységet) pedig már meg is nyitnának 2023-ban. Ezzel egy közel tízszeres hálózatbővítést terveznek a márkának, melynek részeként Európában Magyarország mellett többek között az Egyesült Királyságban és Svájcban is terjeszkednek. A korábbi bővülési hullámot is sikerrel kezelték, a Fülöp-szigeteken például 1 év leforgása alatt 8 éttermet nyitott a Randy's.

A franchise hálózat elsősorban olyan partnert keres hazánkban, aki a jövőben akár további üzletek megnyitására is készen áll az országos lefedettség érdekében, rendelkezik az üzletnyitáshoz szükséges tőkével, de legfőképp, szereti a fánkokat.

Az érdeklődők november 8-án a hálózat bemutkozó előadásán ismerhetik meg a koncepciót és az üzleti hátterét, ugyanis ekkor a Randy's vezetői személyesen is meglátogatják hazánkat. Az előadásra az alábbi űrlap kitöltésével tud jelentkezni.


Kiemelkedő marketing / Számos mozifilmben láthattuk már (itthon is) a fánkozót, többek között a Szellemírtók és a Vasember 2-ben is helyet kapott
Randy's Donut előadás
Randy's Donut előadás
If you see this, leave this form field blank
Franchise tanácsadó

népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.