Jövedelmező befektetés a magánegészségügyben

Manuálterápia
Manuálterápia / A Mozgásklinika által kínált kezelések hatékonyan kezelik a mindennapi mozgásszervi fájdalmakat
Hétfő
2022.10.03.
Egy dologban szinte minden felnőtt ember osztozik, ezek pedig a különféle fájdalmak. Legyen szó a derekunkról, a nyakról, vállról valamilyen porcikája mindenkinek fáj – erre kínál megoldást egy új vállalkozás.
 

A MozgásKlinika több, mint 15 éve kezdte meg a működését, de idén az egészségügyi rendelő új mérföldkőhöz érkezett és megkezdte hálózata kiépítését. A cég terjeszkedési ambíciói mögött nemzetközi trendek is állnak, világszerte ugyanis állandó probléma az elöregedő társadalom – és így az ízületi fájdalmak elszaporodása. Ezt csak tovább fűti az ülő- és távmunka terjedése, vagy éppen az okostelefonokba bújó emberek helytelen testtartása, melyek mind hozzájárulnak a különböző mozgásszervi problémákhoz.

Egy kiszámíthatatlan gazdasági környezetben kihívást jelenthet olyan vállalkozást vagy befektetési lehetőséget találni, amely megállja a helyét az inflációval vagy éppen a csökkenő kereslettel szemben. Vannak azonban olyan szolgáltatások, amelyek különösen rezisztensek a jogi (pl. KATA megszüntetése) vagy a gazdasági (pl. infláció) környezet változásaira. Egy MozgásKlinika saját alkalmazottakkal, bevált üzleti modellel, alacsony rezsiköltséggel üzemeltethető, ráadásul hazánkban különösen felértékelődött a magánegészségügy az utóbbi években, mely szintén a koncepció malmára hajtja a vizet.

A hálózat szakmai berkekben is komoly presztízsnek örvend és az ügyfélelégedettség is kiemelkedően magas. Gyakori sztori, hogy valaki a fájdalmaival a sokadik orvoshoz vagy csontkovácshoz megy már, de mind hiába – a MozgásKlinika esetében ez nem jelent problémát. A legtöbb embernél már az első alkalom után érezhető javulást eredményez a kezelés.

A hálózat franchise rendszerben terjeszkedik, így egészségügyi képesítés nélkül is elindíthatják azok, akik saját vállalkozásban gondolkodnak. Az üzemeltetők minden működéshez szükséges tudást és támogatást megadnak a rendelő sikeres működéséhez. A biztos alapokon álló üzleti modell bizonyítéka, hogy a brand felépítése után a MozgásKlinika viszonylag gyorsan meg is nyitotta második rendelőjét, még mielőtt a franchise-ban való hálózatépítést megkezdte volna a cég. A közeljövőben sem valószínű, hogy megtorpan ez a növekedési ütem, ugyanis a MozgásKlinikához hasonló manuálterápiát kínáló rendelők száma és hatékonysága jellemzően alacsonyabb, míg a mozgásszervi problémák egyre több embert érintenek.

Amennyiben felkeltette érdeklődésedet a MozgásKlinika koncepciója és szeretnél a lehetőségről több információt kapni, az alábbi űrlapon tudod felvenni a kapcsolatot a hálózattal.


Mozgásklinika franchise partner jelentkezés
Mozgásklinika franchise partner jelentkezés
If you see this, leave this form field blank
Franchise tanácsadó