Mi lett a McDonald’s helyén?

Tasty
Tasty / A McDonald's orosz utódja
Hétfő
2022.06.20.
Megnyitottak az Oroszországban bezárt éttermek új név és arculat alatt, ám hasonló menüvel és vendégkörrel.
 

A több mint 800 gyorsétterem rövid átalakítás és tulajdonosváltás után nyitja meg kapuit. Az üzemeltető Alexander Govor korábbi franchise partner, akinek már a háború előtt 25 McDonald’s-a volt. Govor tehát nem tapasztalatlan a szektorban, a Szibériai olaj mágnás az utóbbi évtizedben éttermeket, sőt még egy szállodát is nyitott hazájában. 

Vkusno i Tochka avagy Finom és Ennyi

Az első átalakított étterem a hétvégén indult el Moszkvában Vkusno i Tochka (magyarul Finom és Ennyi) néven, komoly változásokról azonban nem lehet beszámolni. A konyha lényegében megmarad, a munkaruha és vendégtér se változott jelentősen, csak a McDonald’s logók kerültek le a falakról, illetve az étlap átalakult. Az amerikai hálózat a termékeinek nagy részét is levédte, így azok csak más néven, összeállításban árulhatók. 

A McDonald’s egyik fő feltétele volt, hogy a dolgozók maradhassanak, azaz, az új tulajdonos üzemeltesse az éttermeket és vegye fel a korábbi munkavállalókat. Tehát nem csak a konyha maradt a régi, hanem a személyzet is. 

„A célunk az, hogy a vásárlók észre se vegyék a változást” mondja Oleg Paroyev vezérigaztó. „A név változik, a szeretet marad” olvasható az étterem bejáratánál. 

Az „új” lánc kiemelt helyzetben van az orosz piacon, ugyanis szinte minden lehetséges konkurens bezárt vagy teljesen kivonult az országból.


népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.