Új étteremlánc csatlakozik a Burger King-hez

Firehouse Subs
Firehouse Subs / Egy új hálózatot vett be a kínálatába a Burger King márka anyacége
Szerda
2022.01.26.
A hálózat anyavállalata, a Restaurant Brands egy külföldi márkával bővíti sorait.
 

1 milliárd dollárért vásárolta meg a Firehouse Subst a Burger King anyavállalata, melyet követően rögtön 1%-kal nőttek a cég részvényei. A lépéssel az étteremóriás valószínűleg az amerikai trendeket akarja meglovagolni - és nemzetközi terjeszkedésen keresztül Európába bevezetni.

Az utóbbi években az Egyesült Államokban egyre inkább megnőtt a csirkés szendvicsek népszerűsége. A trendet a Chick Fil-A hálózata indította, de végül a legtöbb nagy étteremláncnál megjelent a terméktípus. Olyan franchise láncok is bevezettek csirkés szendvicseket, akiknek korábban nem volt a kínálatában ilyen.

A Restaurant Brands másik hálózata, a Popeyes például kiemelkedő sikereket ért el egy ilyen szendvics bevezetésével. A Popeyes és a Burger King mellett az anyacéghez tartozik még a Tim Hortons is, és ezentúl a Firehouse Subs is. Utóbbi hálózatot egy korábbi tűzoltó testvérpár alapította 1994-ben. Azóta egy 1200 egységből álló étteremlánccá nőtte ki magát az Egyesült Államokban. Hasonlóan az RBI többi márkájához, az éttermek többségét itt is franchise partnerek üzemeltetik.

A Restaurant Brands fokozatosan terjeszkedik Európában, már a Popeyes-nek és a Tim Hortons-nak is vannak egységei, de a régiónkat egyenlőre elkerülték. Hasonlóan egyenlőre a Firehouse Subs esetében is nyitásra egyelőre csak a nyugat-európai országokban számíthatunk.


népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.