Hazai és nemzetközi terjeszkedéshez keres franchise partnereket a hummusbar

hummusbar
hummusbar / Ma már több, mint 20 étteremben szolgálnak közel-keleti ételkülönlegességeket
Péntek
2021.11.05.
Amikor kinyitott az első hummusbar, szinte senki sem tudta, mi is az a hummus, mi fán terem a falafel.
 

Mára sokan ismerik és szerencsére sokan szeretik is a hummusbar által kínált közel-keleti ételkülönlegességeket. Az étkezési szokások változásának köszönhetően pedig az is gyakori, hogy valaki a vegetáriánus étel kínálata miatt ismerte meg a brandet és szerette meg az ízletes fogásokat.

A franchise-ot alapító tulajdonos célja, hogy a jövő szuper food-ját minél több ember számára elérhetővé tegyék a hummusbar éttermei. Saját receptúra alapján, évekig tartó tökéletesítési folyamatnak köszönhetően mára olyan gyártási technológiát dolgoztak ki, melynek segítségével távoli lokációkat is ki tudnak szolgálni a kizárólag tartósítószer mentesen készülő alapanyagokkal. Küldetésük, hogy vendégeik visszajárjanak a kézzel és szívvel készített ételekért és éttermeik bensőséges hangulatáért (handmade, heartfelt).

A franchise hálózattá válás útja nekik sem volt egyszerű, de minden szembejövő akadályban csak a lehetőséget látták, látják. Szenvedélyünk viszi őket előre, ennek eredményeként Budapesten kívül már Szófiában, Pozsonyban, valamint Lisszabonban is üzemel hummusbar branch. A nyitás napjától sikeresen működik minden egyes éttermük. A Covid pandémia miatti lezárások alatt a kiszállításoknak köszönhetően minden étterem végig üzemelt, sőt új branch nyitására is sor került.

A már több mint 20 éttermükben járva boldog és elégedett embereket látni, akik jóízűen fogyasztják a hummusbar konyhákban készülő finomságokat. Ez pedig boldoggá és elégedetté teszi a franchise tulajdonosait is.

S ami még elégedetté teszi őket, az az éttermek által a franchise partnereknek és a munkavállalóknak biztosított stabil jövedelem. Üzleti modelljük egyszerű, a befektetés megtérülése gyors, a bevételek kiemelkedőek. A sikeres üzletvitelhez nem szükséges előzetes vendéglátói tapasztalat. Franchise partnereiket az üzlethelyiség kiválasztásától az étterem megnyitásáig, továbbá a működés szakaszában is folyamatosan támogatják.

A brand által képviselt minőségi ételeken túl a kipróbált know-how, a könnyű működési rendszer, az online oktatási rendszer, a partnereknek szóló információs oldal és a folyamatos támogatás mind-mind segítik a franchise partnereket sikeresen üzemeltetni minden hummusbar egységet.

A hummusbar elsősorban Magyarország vidéki nagyvárosaiban és külföldön keres franchise partnereket. Budapesten limitált számban van lehetőség új branch nyitásra.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a hummusbar franchise lehetőség, további részletekről az alábbi elérhetőségeken tájékozódhat.

Gyenei Gyöngyvér
Franchise Sales
+36 30 336 5320
gyongyver@hummusbar.hu


SAJTÓKÖZLEMÉNY

népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.