Lézeres szőrtelenítő franchise terjeszkedne hazánkban

DepilConcept
DepilConcept / A több mint tíz éves szőrtelenítő hálózat 8 ország után hazánk felé veszi az irányt
Hétfő
2021.09.20.
A világszerte több, mint 170 klinikával rendelkező DepilConcept most Magyarországon keresi partnereit.
 

A DepilConcept fotóepilációs klinikákból álló hálózat, mely személyreszabott és megfizethető szőrtelenítési megoldásokat kínál. A franchise a diódalézer és IPL (intenzív pulzáló fény) technológiákat használja az arc és a test tartós szőrtelenítéséhez. Az IPL technológia lehetővé teszi, hogy a fototerápia használatát, így például kezelhetővé válnak a foltok, pattanások, ráncok, valamint több más bőrbetegség is. A modern eszközök mellett a waxolás és a fonál epilálás is elérhető a szalonokban.

A portugál alapítású Depil Concept 2007 óta van a piacon. A hálózat célja, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a tartós szörtelenítést és fototerápiás kezeléseket. A franchise rendszer 2008-as elindítása óta gyors növekedésnek indult a koncepció, Portugália után hat másik országban is nyitottak így jelenleg több, mint 170 egységük üzemel.

2017-ben bevezették saját kozmetikai márkájukat Concept+ néven, így már nem csak szolgáltatásokat, de termékeket is kínálnak. Egy évre rá arculatot is váltottak egy új naprakész, modernebb kinézetet vettek fel mely lehetővé tette a nagyobb piacok megcélzását. Ezek a jövőbe tekintő, stratégiai lépések is katalizátorként járultak hozzá a terjeszkedéshez.

A hálózatnak jelenleg 8 országban van mester partnere, az ő feladatuk a helyi egységek nyitása és további franchise partnerek bevonása a regionális terjeszkedéshez. A hálózat Európa számos országában, így hazánkban is keresi mester partnerét.


Franchise tanácsadó