Tovább terjeszkedett a magyar gofrizó

Egyedi arculati megjelenés / Zoltán elmondása alapján pozitív kritikát gyakran nem csak a gofrikra kapnak, hanem az egység megjelenésére, kialakítására is.
Szerda
2021.09.01.
Fehérváron nyitotta meg a legújabb egységét a Waffini. Soós Zoltán, a hálózat franchise partnere szerint egy nagy piaci rést tudtak ezzel lefedni a városban.
 

A 2019-ben indult hálózat már a harmadik gofrizóját nyitotta meg a balatonfüredi, valamint a siófoki egységet követően. Soós Zoltán, a hálózat fehérvári átvevőjével beszélgetünk.

Honnan jött az ötlet? Miért pont egy ilyen koncepcióba vágtál bele?

Soós Zoltán: Életemben először Bécsben találkoztam bubble waffle típusú gofrival. Miután hazajöttünk kerestem a környéken ilyet, de sehol nem találtam. A Hong Kong-ból származó bubble waffle hatalmas népszerűségnek örvend Ázsiában, ellenben Európában még alig ismerik. Ekkor jött az ötlet, hogy hozzunk el mi egy ilyen koncepciót a városba. Azzal számoltunk, hogy hatalmas igény lenne a városunkban egy ilyen újdonságra.

Ez pedig teljes mértékben bejött, amióta megnyitottunk nap mint nap felülmúljuk az eredetileg tervezett forgalmat, sőt már bővíteni kellett a csapatunkat annak érdekében, hogy minden vendégünket ki tudjuk szolgálni. 

A Waffini tulajdonosaival nagyon jól indult a kapcsolat már az első pillanattól kezdve megvolt az összhang közöttünk. Mind a megnyitást megelőzően, mind pedig az azóta eltelt időben hatalmas segítséget kapunk tőlük.

Kinek ajánlanád a franchiset?

Soós Zoltán: Szerintem nem való bárkinek a franchise, hiszen tudni kell alkalmazkodni egy rendszerhez, valamint magához a rendszergazdához is. A sikeres partnerségnek elengedhetetlen része, hogy az átvevő és az átadó között kialakuljon egyfajta bizalom, illetve jó legyen köztük a kommunikáció, hiszen az egész modell ezen alapul.

Miért döntöttél a franchise mellett? Miért nem a saját, független gofrizódat indítottad el?

Soós Zoltán: Mérlegre tettük, hogy van lehetőségünk franchise hálózat tagjaként gofrizót nyitni, vagy akár önállóan, függetlenül is. Ám végül arra a döntésre jutottunk, hogy egy már működő rendszer tagjaként sokkal nagyobb biztonságban leszünk. 

Egyfelől nekünk nem volt korábban semmilyen vendéglátós tapasztalatunk, így nagy segítséget jelentett a Waffini már meglévő tudásának az átvétele. Akár a receptekről legyen szó, akár pedig magának az egységnek a napi üzemeltetéséről.

A döntésünkben az is fontos szerepet játszott, hogy egy hálózatnak mindig nagyobb az ereje és az ismertsége. Egy rendszernek van már egy kialakult vendégköre, egy kész bizonyított arculata. Ezen elemek átvétele pedig mind elengedhetetlen volt ahhoz, hogy a fehérvári gofrizónk sikeres legyen.

 

Rendszergazda és átvevő / Toldi Károly és Toldiné Laurinyecz Magdolna a Waffini tulajdonosai, valamint Soós Zoltán és Krajnyák Anita a hálózat fehérvári partnerei.
Franchise tanácsadó

népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.