Kié lesz a következő szelet a pizza szektorban?

Az étteremlánc számos különböző üzleti modellt kínál az átvevőknek
Hétfő
2021.08.02.
A közismert pizzéria-lánc tovább terjeszkedne hazánkban.
 

A Pizza Hut egy a nagy globális étterem márkák közül, világszerte 130 országban van jelen a rendszer több, mint 15 000 egységgel. Közép- és Kelet-Európában az AmRest felelős a márka fejlesztéséért, mely több más nagy étterem franchise-t működtet többek között Magyarországon is.

A Pizza Hut számos innovációt vezetett be a pizza sütés terén, a hálózat kínálatában vált ismertté a sajttal töltött pizza tészta és a serpenyős sütés is. Ma az étteremlánc elsősorban a digitális fejlesztéseinek és kiterjedt támogatási rendszerének köszönhetően tudta megőrizni kiemelt pozícióját a piacon. Új partnereinek emellett most finanszírozási csomagokkal készül a Pizza Hut, azok az átvevők akik 2021 végéig éttermet nyitnak visszakaphatják, így befektetésük egy részét.

Hazánkban a Pizza Hut meglévő 26 egysége mellé elsősorban a nagyvárosokban keres további partnereket azokon a területeken, ahol még nem üzemel a hálózatnak étterme. Az eddigi tapasztalatok alapján a koncepció a városközpontokban és a turisztikailag népszerű városokban, közlekedési csomópontokon, vasútállomásokon és bevásárlóközpontokban működik a legjobban. A Pizza Hut három különböző üzleti modellt kínál, melyek kiválóan tudnak alkalmazkodni a helyi igényekhez: a hagyományos éttermi kialakítás mellett elérhető az Express és a kizárólag házhozszállításra specializálódó típus is.

A hálózat vezetése a kiszállításra fókuszáló modellben látja a legnagyobb lehetőséget, hiszen különösen az utóbbi másfél év hatására rendkívül megugrott a fogyasztók házhozszállításra való igénye. A házhozszállításhoz kisebb üzlethelyiség is elég, ilyen típusú éttermet már 80 négyzetméteren is lehet nyitni, míg a hagyományos éttermi modell esetében legalább 150 négyzetméterre és szabadtéri ülőhelyekre is szükség van.

Egy Pizza Hut étterem nyitása 200.000 és 250.000 euró közötti összegbe kerül a leendő franchise partnernek. Ebből az összegből a még 2021-ben nyitó átvevők akár több, mint 50.000 eurós támogatásban is részesülhetnek éttermenként. A csatlakozás feltétele, hogy a befektető rendelkezzen éttermi vagy élelmiszeripari tapasztalattal. Emellett előnyt jelent, amennyiben már a franchise-ban vagy futárszolgálat üzemeltetésében is van tapasztalatuk.


népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.