Dermio Care, negatív ionos kezelés
Dermio Care, negatív ionos kezelés / Egy a számos modern, High Care szolgáltatásból melyet a hálózat kínál vendégeinek
Szerda
2021.07.21.
A jövőbe illő kezeléseket, orvosi kutatásokra alapuló technológiákat alkalmazó High Care kozmetikai hálózat további partnereit keresi.
 

Az előrejelzések alapján kozmetikai szektor összetett éves növekedési üteme 7%, mely hasonló a befektetők által kedvelt ingatlan szektorhoz (Zion Market Research). A piac kereslete nem apad az esztétikai kezelések után, a termékek mellett pedig egyre többen költenek kezelésekre is. Érdemes megjegyezni, hogy a fejlett országokban a növekvő GDP-vel arányosan nőnek az igények a kozmetikai termékek és kezelések után. Ezek a jelek mind arra utalnak, hogy a terület további növekedésnek néz elébe.

A kozmetikai szektor forgalmának több, mint felét a felületi kezelések, például szőrtelenítő, ránctalanító és egyéb bőrkezelések teszik ki. Nem meglepően ebben szegmensben tapasztalható a legtöbb nyitás, ilyen kezeléseket nyújt többek között a német High Care is. A franchise hálózat különlegessége, hogy a megszokott kezelések és termékek mellett különleges innovációkkal is készül vendégeinek, melyeket a több, mint 35 éves múltra visszatekintő német anyacége fejlesztett ki.

A már-már futurisztikus kezelések között találni oxigénterápiát, vákuum-, pazma-, fototerápiás kezeléseket. A szalonokban legújabb technológiákat alkalmazzák a bőr fiatalító kezeléseire, de akad zsírbontás és nyirokmasszázs is a szolgáltatások listáján. Az orvosi kutatásokra épülő eszközökkel nem csak kozmetikai, de anti-aging kezelések is elvégezhető - így a hatás nem csupán felületi, a High-Care-ben a probléma gyökerét tudják kezelni.

A német Weyergans High Care Akadémia számos nemzetközi szabadalom birtokosa és több, mint 40 országban van jelen. Hazánkban a franchise hálózatnak 25 egysége üzemel, melyek több elismerésben is részesültek az évek alatt. A sikeres működés legjobb mutatója az ügyfélelégedettség: a vendégek 70%-a visszatér az első kezelés után.

A High Care jelenleg is folytatná terjeszkedését és további partnereket keres hazánkban. A belépő átvevők számára biztos beszállítói hátteret, folyamatos innovációkat biztosít, mindezt egy szakképzet oktatói és marketing csapat támogatásával. Két üzleti modellt kínál a franchise az új partnereknek, a kisebb méretű High Care stúdió 13 millió Ft-ból kivitelezhető, a nagyobb befektetési igényű High Care Centerek kialakítása 30 millió Ft. A két koncepció elsősorban a berendezések számában és az üzlethelyiség méretében különbözik, így lehetőséget adva a partnernek, hogy a saját igényeinek legjobban megfelelő vállalkozást indíthassa el.


Kapcsolatfelvétel
Kapcsolatfelvétel
If you see this, leave this form field blank