Megkezdte külföldi terjeszkedését a magyar Makery franchise hálózat

Makery
Makery / Ausztria szívében is nyílt étterme a magyar koncepciónak
Kedd
2021.06.29.
Világhódító útjára indult a Budapest VII. kerületében már öt éve működő Makery „csináld magad” étterem.
 

A világon egyedülálló ötletet életre keltő cég, a Makery World ZRt. jóvoltából a hálózat első 2 franchise partnere egy hét leforgása alatt nyitotta meg éttermét Bécsben és Pozsonyban. Ezzel a budapesti mintaegység mellett, immár Európa három városában is részesei lehetünk a Makery által biztosított újszerű élménynek.

A hálózat terjeszkedése hamarosan újabb sebességi fokozatra kapcsol, mivel rövid időn belül Milánó, Barcelona, Athén, Brüsszel, Berlin és Stockholm is otthont fog adni a sikeres koncepciónak. A tervek szerint 2022 januárig a felsoroltak közül akár még 2 új városban fog nyitni az étteremlánc. 

Budapest VII. kerületében már öt éve működik a Makery, ahol a vendégre bízzák az általa kedvelt étel elkészítését. Kis tálkákon megkapja az előre kimért és előkészített hozzávalókat, az étteremben kapott tableten a Makery videói pedig szemléltetik a kiválasztott étel elkészítésének lépéseit. Az asztalokba beépített főzőlapokon azután a vendég 20-25 perc alatt elkészítheti a kiválasztott fogást ahogy az asztaltársaság többi tagja is ki-ki a saját kedvencét fogyaszthatja el végül a többiekkel.

A Makery kifőzte a pandémiához való alkalmazkodás receptjét

A hálózat mintaegysége a járvány időszaka alatt sem zárt be. A Makery World ZRt. vezetői új irányokat kerestek, amelynek eredményeképpen létrehozták a „Makery Delivery-t”. A tavalyi év slágere a világon egyedülálló Makery online DIY csapatépítés volt, ugyanis a vendégek több mint fele céges csapatépítő esemény keretein belül tapasztalta meg első Makery élményét. A járvány okozta lezárások alatt a Makery online DIY csapatépítő résztvevői otthonaikban kapták kézhez az étel alapanyagokat (delivery dobozaikat) majd együtt, egy online meetingben összekötve főzték meg az ételeiket.

Ez az év csapatépítő slágerének bizonyult, mivel az étteremnek 2020 decemberében 20%-al több vendége volt, mint a járvány előtti év (2019) azonos időszakában.

Az alapítók az egyedülálló magyar koncepció egész világgal való megismertetéséhez a franchise modellt választották.

A Makery World ZRt. franchise terjeszkedését a Magyar Franchise Szövetség támogatása mellett a Német Franchise Szövetségben betöltött tagsága is erősíti a DACH régióban (Ausztria, Németország, illetve Svájc területén).
A Makery egységek leendő tulajdonosai a szoftveres megoldáson túl a kezdetektől teljes szupportot kapnak, az előkészítő tervezéstől kezdve a megfelelő helyszín megtalálásán keresztül, az étterem megnyitásáig és üzemeltetéséig. 

“A Makery a sikeres kreatív alkotás élményét kínálja, könnyen elérhető éttermi keretek között!” 

Amennyiben szeretne bővebb információt kapni a Makery hálózatról, vagy a csatlakozási feltételekről, érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken:

Kontakt:

Makery World Zrt.
Kövécs András

VP, Head of Strategy
+36 20 447 1177
Andras.kovecs@makeryworld.com


népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.