Nagy érdeklődés övezte a Paulaner bemutatkozását

Paulaner
Paulaner / A német étteremlánc Magyarországon keres partnert
Péntek
2021.05.07.
Mintegy 40 érdeklődő részvételével került megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség webinárja, amelyen a bajor Paulaner koncepció igazgatója, Lars Eckart tartott előadást.
 

A Magyar Franchise Szövetség, valamint a Franchising.hu szervezésében lezajlott webinárra előzetesen közel 60 fő regisztrált, hogy megismerje a hálózat magyar piacon való terjeszkedési stratégiáját.

A hálózat franchise partnerek bevonásával idén további éttermeket kíván Magyarországon nyitni.

A webináron számos olyan étteremtulajdonos vett részt, akik már régóta forgalmazzák a Paulaner söröket. Az egyik résztvevő pedig komoly érdeklődést mutatott a hálózat hazai master franchise jogának megvásárlására. 

A prezentáció keretében bemutatkozott az Etele Pláza is, amely lehetséges helyszíne az egyik hamarosan megnyíló Paulaner étterem számára.

image

A bajor Paulaner a kor követelményinek megfelelő franchise koncepciót alakított ki, amellyel nagy népszerűségnek örvend Kínában, Oroszországban, Indonéziában, Szingapúrban, Tajvanon, Azerbajdzsánban, Makaóban és természetesen Németországban. 

Az éttermeiket látványos, tágas belső tér, valamint fiatalos design jellemzi, amely hűen tükrözi a bajor hálózat hitvallását. A hazánkban nyíló étterem étel kínálatát 80%-ban bajor specialitások, 20%-ban pedig magyar fogások fogják alkotni.

A webinárról felvétel készült, így utólag is megtekinthető. Amennyiben lemaradt az előadásról, vagy szeretné újra meghallgatni azt, kérjük jelezze számukra, az info@franchise.hu email címen.

A bajor koncepció tulajdonosai továbbra is várják érdeklődők jelentkezését, hiszen a bajor ételkülönlegességek, valamint a Paulaner sör egyaránt közkedvelt hazánkban. 


népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.