A bajor Paulaner étteremhálózat hazánkban újabb éttermek nyitását tervezi

Paulaner
Paulaner / A hálózat saját márkás söreit a német tisztasági törvény szerint főzi
Péntek
2021.04.16.
A 25 évvel ezelőtt alapított bajor specialitásokat kínáló és kiváló söreiről jól ismert Paulaner franchise hálózat világszerte több mint 50 éttermet üzemeltet.
 

A koncepció nagy népszerűségnek örvend Kínában, Oroszországban, Indonéziában, Szingapúrban, Tajvanon, Azerbajdzsánban, Makaóban és természetesen Németországban. A hálózat idén további éttermeket kíván Magyarországon nyitni, partnerek bevonásával.

A Paulaner egységei ötvözik a mai bárok, sörözők megjelenését és a hálózat hagyományait. Az éttermek modern megjelenése, az autentikus bajor fogások és német tisztasági törvénynek megfelelően főzött sör specialitásai azonnal felismerhetővé teszik a Paulaner egységeit.

A Paulaner márka a sörszeretők körében a legmagasabb minőség és a tradíciók őrzésének szinonimája. A látogatás a hálózat éttermébe egy müncheni túra érzését kelti. A vendégek közelről is megismerhetik az autentikus sörfőzési folyamatokat és magát a Paulaner brandjét.

A Magyar Franchise Szövetség május 5-én 11:00 órai kezdettel online konferenciát szervez, amelyen a Paulaner ügyvezető igazgatója, Lars Eckart bemutatja a koncepciót, illetve ismerteti a hálózathoz való csatlakozás feltételeit.

A konferenciára való jelentkezéshez kattintson ide. További részletekről az info@franchise.hu-n, vagy a 36/1/391-7313-as telefonszámon érdeklődjön.


Franchise tanácsadó

népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.