McPlant
McPlant / Az étteremlánc előrukkolna saját növényi alapú hamburgerével.
Hétfő
2021.02.15.
A McDonald’s két fronton is újra indítja a gyorséttermek háborúját.
 

Az amerikai franchise óriás terveit a USA TODAY hozta nyilvánosságra, a hálózat megkezdte egy új növényi alapú hamburger kidolgozását, melyet világszerte fognak tesztelni az éttermeikben.

A másik jelentős termék a Csirkés szendvics (Crispy Chicken Sandwich), tavaly ebből már komoly háború tört ki két hazánkban kevésbé ismert amerikai hálózat a Popeyes és a Chick-fil-A között, ez több esetben fizikai erőszakban nyilvánult meg, sőt még egy gyilkosságot is ennek tudnak be az amerikai híroldalak. 

„A McPlant (az új növényi alapú hamburger szerk.) csak is kizárólag a McDonald’s számár készül, a McDonald’s által.” Mondta Ian Borden, a hálózat nemzetközi részlegének elnöke befektetőinek. „A jövőben a McDonald’s belép a növényi alapú termékek piacára.”

A McDonald’s egyértelműen le van maradva a vegán termékekben, hazánkban a legnagyobb versenytársa a Burger King már tavaly behozta az Impossible Whopper-t, de sok már tengerentúli és hazai hálózat is kínál növényi alapú opciót.

Érdekesség, hogy már hét éve indult egy petíció azért, hogy legyen vegán burger a McDonald’s-ban, ma körülbelül 230,000 aláírásnál jár.

Mielőtt bevezetnék egy komoly tesztelési folyamaton esnek át az új termékek. Mindössze néhány kiválasztott országban, illetve amerikai államban lesz elérhető először a vegán opció, de a pontos tervet még nem ismerjük.

„Nagyon izgatottak vagyunk a lehetőség miatt, mert úgy hisszük egy jó minőségű és finom terméket hoztunk létre” mondja Borden. „amint a vásárlók készen állnak mi is készen állunk.”

Hűség program

Nem csak az étlap bővítését tervezi a gyorsétterem lánc, hanem kísérleti jelleggel Phoenix-ben (Arizonában) elindul a „MyMcDonald’s” program is.

Egyelőre úgy tűnik, hogy egy költés alapú rendszer dolgozott ki a hálózat, mellyel már más láncoknál találkozhattunk. A hűségprogram részeként különböző kuponokat, illetve kedvezményeket lehet szerezni minden egyes vásárlással


Franchise tanácsadó

népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.