A gyorséttermek legvadabb ételei

Dunkin Donuts
Dunkin Donuts / Hínáros és disznóhusos fánk
Péntek
2021.02.19.
Összeszedtük a lefurcsább, legvadabb ételeket, amik valaha gyorséttermek polcaira kerültek.
 

Az innováció nevében gyakran izgalmas tételek kerülnek ki egy-egy franchise óriás étlapjára, ezekből szemezgettünk, és biztosak vagyunk benne, hogy mindenki talál neki tetszőt, de olyat is, amitől feláll a szőr a hátán.

Dunkin Donuts’ hínáros és disznóhúsos fánk

Nem a klasszikus édes fánkokkal rukkolt elő a világ legnagyobb fánkozója, mindkét íz Kínában kostolható. Az újításokra többek között azért is volt szűkség mert Ázsiában a fánknak még nincs nagy hagyománya, és ezek az ízek sokkal közelebb állnak a helyi közönséghez.

McDonald’s Nutella Burger

2016-ban a Nutella hazájában Olaszországban Sweety néven hozta ki a McDonald’s mogyorókrémes Burgerét, természetes ebben a szendvicsben nincs hús sem semmi egyéb más, csak Nutella.

Pizza Hut SajtBurger szélű Pizza

Eredetileg Ausztráliában kísérleteztek ezzel a furcsasággal, de olyan nagy sikert aratott, hogy már Dubaiban is kapható. Diétásoknak nem ajánljuk. 

KFC Chizza

A Chizza megjelenését tekintve leginkább a lángosra emlékeztet, a sült csirke alapon találunk sajtot sonkát és különböző szószokat. Az ázsiai országok többségében kapható, a kép a szingapúri étlapról származik.  

Burger King Fánk Burger

Az Izraeli étlapon egy egészen bizarr termék a Sufgani King is helyet kap, melyben a fő különbég, hogy a hagyományos zsömle helyet egy fánk képezi az alapot, a tetején egy kis ketchuppal a látványért. 

Pizza Hut töltött szélű Pizza

A Pizza Hut nem csak Ausztráliában de Új-Zélandon is a pizza szélével kísérletezik, a karimát Marmite-dal (https://lexiq.hu/marmite), sörlekvárral töltik meg ennek sós, kesernyés íze van, de így is komoly népszerűségnek örvend. 

McDonald’s Lobster rolls 

Még 2016-ban kísérleti jelleggel került a homáros fogás az étlapra az Egyesült Államokban, Main, Vermont és New-Hampshire államokban. Bár sokak számára luxuscikknek tűnhet ára mindössze 8 dollár 99 cent volt. 

McDonald’s sós tojássárgájás krumpli

Szingapúrban a helyiek nagy kedvence a „szósz”, így a McDonald’s is felvette étlapjára, szokás szerint sajt helyet használták a tojássárgájából készült öntetet. A tojás természetesen főzés után kerül csak az asztalra. 


Franchise tanácsadó

népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.