Slamovits-Horváth Beáta
Slamovits-Horváth Beáta / EverDerm megálmodója és tulajdonosa, a lézeres szőrtelenítés magyarországi specialistája
Hétfő
2020.10.12.
Franchise-ban terjeszkedne a magyar kozmetikai vállalkozás.
 

Hatalmas piaca van a szőrtelenítésnek és a kozmetikai szolgáltatásoknak. Az utóbbi évek technológiai áttöréseinek köszönhetően pedig egyre hatékonyabb kezelések jelennek meg. A lézeres szőrtelenítés a 3. legelterjedtebb esztétikai beavatkozás típus a világon, ám a hazai piac még csak most ismerkedik ezzel az egyre népszerűbb technológiával.

A 2019 őszén alapított EverDerm Laser Center a lézeres szőrtelenítés magyarországi specialistája. A hálózat budapesti minta egységében naponta akár 20-30 embernek nyújt exkluzív környezetben fájdalommentes szőrtelenítést. A legújabb megoldásokat használják, a Dióda-lézeres technológiának köszönhetően bármilyen bőrtípust biztonsággal és hatékonyan kezelnek. A gép a szőrszálon keresztül a szőrtüszőt közel 70 celsius fokra hevíti a környezetének károsítása nélkül.

Az EverDerm Laser Centerben kezelést végző kozmetikus szakemberek több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. A kezelések előtt egy konzultáció keretében a kozmetikus felméri a vendég igényeit és egészségi állapotát. A professzionális konzultáció és a szalon exkluzív megjelenése is hozzájárult a koncepció sikeréhez. A hálózat egyaránt fogad a hölgyeket és az urakat a kezelésekre. 

Egy 7-10 alkalomból álló kezeléssorozat után a szőrtüszőkből már nem nő ki szőr. Az évek alatt újabb szőrtüszők keletkezhetnek a bőrben, ezek ellen az EverDerm Laser Center éves fenntartó kezeléseket javasol.

A hálózat elsősorban vidéki városokban keres franchise partnereket. Magyarországon 10-12 szépségszalon megnyitását tervezik, illetve a környező országokban való terjeszkedés is rövidtávú céljaik között szerepel. Minden esetben a franchise partner a beruházó, és a szépségszalon megnyitását követően, mint a központ előírásainak betartása mellett üzemeltetheti szalonját. Az egység bevezetésétől függően a befektetett összeg akár 1-2 éven belül is megtérülhet. A csatlakozás egyedi lehetőséget kínál a leendő partnereknek, hiszen hazánkban még nincsen hasonló hálózat, így egy piaci rést tudnak ki aknázni.

 


Franchise tanácsadó