Belgium első Dunkin’ fánkozójában jártunk

Csak Dunkin' / Az amerikai hálózat tavaly hagyta el a "Donuts" szót a márkanevéből, utalva ezzel a portfólió bővítésére.
Péntek
2020.08.28.
Újra európai terjeszkedésbe kezdett a hazánkban sem ismeretlen Dunkin’ Donuts amerikai franchise óriás. Talán a következő célpont épp Magyarország?
 

Régebben Budapesten is volt Dunkin’, de a 2000-es évek elején/közepén a lánc komoly visszaesést szenvedett el és nem csak hazánkban, de sok más országban is bezárt.

A Dunkin’ korábban kivonult Romániából, Lengyelországból, Csehországból és lényegében leállította az európai terjeszkedését. Ám most komoly visszatérésre készül, az első belga egység Antwerpenben nyílt meg az év elején. A tervek szerint a következő években Finnországban és Ukrajnában is elindul az amerikai franchise.

Az Antwerpeni éttermet a holland mester partner indította. A több, mint félmilliós város közel a holland határhoz tökéletes választásnak tűnik: nagy forgalom, magas fizetések minden adott a sikeres induláshoz.

Az első fánkozó a pályaudvar mellett egy sétáló utcában található, a vasútállomás fantasztikus épülete mellett kígyózó sorok fogadtak minket az étterem bejáratánál. A pandémia alatt csak érintőképernyős rendelés van, és amint elkészül az összeállított csomag azt a pultnál lehet átvenni. A fánkok ára 2-2,5 euró között mozog ez nagyjából 700-900 forint, ez nem számít különösen drágának egy gombóc fagyi is ennyibe kerül a városban.

A Dunkin’ egyedi fánk élménye minket is megfogott, a kiszolgálás gyors, a rendelés egyszerű, a fánkok finomak és változatosak. Egyébként nem csak finomságokat, kávét is lehet kapni, a hálózat célja, hogy olyan hálózatokkal, mint a Starbucks is felvegye a versenyt, az olcsóbb kávéval, de hasonlóan gyors kiszolgálással.

A Dunkin’ európai terjeszkedése tehát újra indul és talán még hazánkba is egyszer visszatér a hálózat sokféle édességével.


Új generációs üzlet / A belga egység a Dunkin' legújabb arculata szerint került kialakításra, mely még Amerikában is ritkaságnak számít.
Franchise tanácsadó

népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.