Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja

Veres Pál és Oszlánczi Réka / Miskolc városának polgármestere és a Creppy alapítója közösen nyitják meg a Creppy Centert
Szerda
2020.07.29.
A Creppy brand megálmodója, Oszlánczi Réka újabb merész álmát valósította meg, ugyanis a jól ismert és rendkívül népszerű Creppy PalacsintaHáz mellett létrehozta a Creppy Centert!
 

Nem véletlen a nívós hely elnevezése sem, hiszen a franchise hálózattal is rendelkező cég olyan multifunkcionális élményközpontot hozott létre Miskolc szívében, ahol akár esküvőket vagy céges rendezvényeket is szervezhetünk. Az ínycsiklandozó palacsintás kínálat csak „hab a tortán”.

A Creppy ismét történelmet ír

14 éve nyitotta meg kapuit a Creppy PalacsintaHáz, és ezzel egy időben indult hódító útjára a Creppy márkanév is. Mára a Creppy egy sikeres franchise márkává nőtte ki magát. Az innovatív étterem számos országos és nemzetközi elismerés tulajdonosa, ugyanis 2018-ban Las Vegasban bekerült a világ 12 legjobb feltörekvő franchise koncepciója közé, 2019-ben pedig megkapta a vendéglátó szakma egyik legnívósabb kitüntetését a Weidlich Pál Kereskedelmi és Vendéglátóipari Nívódíjat, a Fekete Kutyát.

Ugyancsak a tavalyi évben kezdte meg működését a cég első franchise étterme, a debreceni központú Creppy PalacsintaBistro, valamint hamarosan nyílik a Creppy legújabb egysége is, ezúttal Gyulán.

Ha mindez nem volna elég, 2020 nyarán - a miskolciak örömére - átadták a sokoldalú Creppy Centert is.

A Creppy sikertörténet folytatódik az idén is

A miskolci Creppy PalacsintaHáz közvetlen környezetében nyitotta meg kapuit a legújabb és legfinomabb élményközpont, a Creppy Center. A családi vállalkozás a térség gazdasági és turisztikai fellendítésében játszott szerepét a város vezetése is elismerte: az idén Oszlánczi Réka, a Creppy brand megálmodója és tulajdonosa veheti át a Miskolc Város Turizmusáért elnevezésű díjat.

A Creppy Center ünnepélyes átadóján, Veres Pál, Miskolc városának polgármestere köszöntötte a sajtó munkatársait és vágta át a szalagot, mellyel hivatalosan is hódító útjára indult a multifunkcionális élményközpont.

„Miskolc mindig is büszke volt azokra a vállalkozásokra, amik tevékenységükkel különlegeset és formabontót alkottak, emelve és népszerűsítve városunk sokszínűségét. A Creppy immár 14 éve megkerülhetetlen szereplője a helyi gasztronómiának,  tevékenységükkel hozzájárulnak Miskolc elismertségének és vonzerejének növeléséhez. A most átadásra kerülő Creppy Center nem csupán a palacsinta szerelmeseinek nyújt kulináris élvezeteket, hanem színtere lehet különböző eseményeknek, legyen az családi vagy céges rendezvény.  A vállalkozásnak rendkívül nagy szerepe van a város turisztikai életében, éppen ezért elismerve a több mint egy évtizedes munkát Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata a Creppy  megálmodójának és tulajdonosának, Oszlánczi Rékának adományozta a Miskolc Város Turizmusáért díjat.  A Creppy Center egy olyan komplex és mind megjelenésében mind funkcionalitásában egyedülálló központ, amelyről méltán mondhatjuk, hogy Miskolc meghatározó közösségi és gasztronómiai terévé vállhat – a miskolciak és a városba látogatók örömére egyaránt.„– mondta a megnyitón Veres Pál, Miskolc városának polgármestere.

A Creppy élmény fokozódik

A több mint 60 féle minőségi étel között a gluténérzékenyek és a vegetáriánusok is találnak kedvükre való sós vagy édes ízvilágú fogásokat.

A Creppy filozófiája szerint a palacsinta az egyik legjobban variálható köret, melyhez különleges ragukat, feltéteket párosítva szenzációs fogásokat lehet elkészíteni. A hely megálmodóinak természetesen az a legfontosabb, hogy a vendégek mindig boldogan és jó szájízzel hagyják el a Creppy PalacsintaHáz különleges, építészeti szempontból is trendi és hangulatos falait.

Bemutatkozik a Creppy Center

Az országos szinten egyedülállónak számító Creppy Center júliusi megnyitása a palacsintás élményt egy újabb szintre emelte. A high-tech berendezéssel felszerelt multifunkcionális komplexum, többek között akár 100 fős, nagyszabású eseményeknek is helyet adó rendezvényteremmel rendelkezik.

A Creppy design jegyeit ízlésesen viselő központ franchiseoktató és üzemeltetési bázisként is működik majd.

"A Creppy Center átadásával egy országos szinten is egyedülállónak számító multifunkcionális Creppy palacsinta központ kezdi meg működését a város szívében. A jelenleg is üzem alatt lévő, legmodernebb technológiával kialakított konyhánk a későbbiek során oktatókonyhaként, illetve a kiszállítási és a palacsinta torta üzletágunk bázisaként fog szolgálni. Ezen túlmenően egy olyan különleges kialakítású, osztható, összességében 100 fő befogadására alkalmas rendezvény teremnek nyújt majd helyszínt, amilyennek a környéken nincs párja.  A komplexum továbbá a Creppy franchise oktató és továbbképzési központjaként, és a Creppy Franchise főhadiszállásaként is funkcionálni fog. A kivételes hangulatú palacsinta terasz pedig a nyári rendezvényeknek ad majd otthont." – mondta el Oszlánczi Réka.

A Creppy-től már jól megszokott, különleges interior design köszön vissza a Center falairól. A Creppy Center tökéletes választás azok számára, akik egyedi, látványos, hangulatos helyszínt keresnek életük nagy eseményeihez. A pazar látvány mellett a vendégek részesülnek a Creppy élményben, és az ízletes palacsintás fogások teszik igazán felejthetetlenné az ott töltött pillanatokat.

A Creppy PalacsintaHázról röviden:

A magyar franchise márka és az étterem alapító tulajdonosa, Oszlánczi Réka, aki 2014-ben munkásságával kiérdemelte az Év Fiatal Vállalkozója kategóriában a Jövő Reménysége különdíjat. Ezt követően az Amerikai Egyesült Államokban képviselte hazánkat 2016-ban, mint Magyarország sikeres fiatal vállalkozója, idén februárban pedig a Nemzetközi Franchise Szövetség éves kongresszusán is részt vett. Jelenleg a FIVOSZ Észak-magyarországi regionális elnöke.

2006 óta a Creppy alapja és referenciaétterme a Creppy PalacsintaHáz, amely egyedi palacsintás gasztroforradalmát Miskolc belvárosából, az Avasi pincevilág szívéből irányítja. Az innovatív étterem számos országos és nemzetközi elismerés büszke tulajdonosa, amelyeknek köszönhetően Észak-Magyarország legjobb éttermei között is számon tartják. Elismert, egyedi palacsintás fogásai speciális kiszolgálással és páratlan atmoszférával társulva nyújtják a vendégeknek az egyedülálló Creppy élményt.


Oszlánczi Réka / A Creppy tulajdonosa
Franchise tanácsadó

népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.