Lett steak – a balti államok már a konyhában vannak

Ideális átvevő / A franchise partner fontos erős vállalkozói attitűddel rendelkezzen, hiszen így tudja a legjobban kihasználni a rendszer által biztosított lehetőségeket.
Szerda
2020.07.15.
A lett étteremlánc - a családi vállalkozásként működő Steiku Haoss - kilépné szülőföldjéről, és hazánkban nyitná meg következő egységét. Ehhez a projekthez keresi leendő franchise partnerét.
 

A Cantus Group - melynek portfóliójához tartozik a Steiku Haoss márka is - már 1992 óta működtet éttermeket Lettországban. Az elmúlt 30 év tapasztalatainak köszönhetően mára piacvezetővé vált a lett gasztronómiában. Rigában jelenleg 3 éttermet üzemeltet a hálózat a steakek szerelmeseinek. Hazánkban olyan partnert keres a koncepció, aki akár már meglévő étterme átalakítását, akár pedig egy teljesen új Steiku Haoss egység létrehozását vállalja.

"Olyan ambiciózus és motivált franchise partnereket keresünk, akik a mi tapasztalatainkat felhasználva ki tudják aknázni a válság kínálta lehetőségeket"  - nyilatkozta David Cima, a hálózat regionális igazgatója, majd így folytatta: "A leendő partnereknek részletes üzleti tervvel, illetve piaci ismeretekkel kell rendelkezniük, hiszen így tudjuk a legjobban adaptálni a koncepciónkat a magyar piacra."

A leendő Steiku Haoss egység sikeréhez elengedhetetlen, hogy frekventált helyen legyen, például egy bevásárlóközpontban vagy éppen egy sétáló utcában. Optimális mérete 350 és 550 m2 között van. Ideális esetben saroképületben helyezkedik el, és nagy üvegportállal rendelkezik egység.

A franchise partner a lokáció kiválasztástól kezdve a leendő csapat betanításán át sok segítséget kap a rendszergazdától. A franchise szerződés ideje alatt pedig folyamatos támogatást biztosít a központ, hiszen csak így lehet mind az átvevő, mind a hálózat sikeres.


Célkeresztben a vendég / A központi csapat segítségével kerül kialakításra minden országban az éttermek marketingstratégiája.
Franchise tanácsadó

népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.