Holtak által tesztelt hamburger

Ghost Whopper
Ghost Whopper / A világon csak néhány helyen kapható.
Szerda
2019.10.30.
A Burger King szellemek segítségével alkotta meg legújabb termékét!
 

Már nyugdíjhoz közeledő - 62 éves-  a Burger King hírnevét öregbítő Whopper-be új életet lehelt az amerikai franchise hálózat az idei Halloweenre.

A Ghost Whopper október 24-én kerül az amerikai éttermekbe, exkluzivitását jól mutatja, hogy mindössze 10 Burger Kingbe lesz kapható. A BK egy ismert médiumot,  Riz Mirzát kérte fel arra, hogy teszteltesse a szellemekkel az új hamburgert.

A Burger King szerint a lelkek úgy emlegették a hamburgereket, mint ami "földöntúli élményt nyújt" – ők már csak ismerik ezt az érzést -, vagy éppen "Mennyei!" jelzővel illették. Jóllehet sokan közülük olyan régen távoztak az élők sorából, hogy hamburgert nem is ehettek földi pályafutásuk során, így valójában nem is tudták, mit fognak a kezükben, - zárul a hálózat sajtóközleménye.

A BK marketing fogása (?) annak a tükrében nem meglepő, hogy óriási verseny van a gyorséttermek piacán, és a Burger Kingnek minden lehetőséget meg kell ragadnia, ha előnyre akar szert tenni a konkurenciával szemben.

A hálózatnak nem ez az első innovatív terméke, a korábban bevezetett hús nélküli Impossible Whopper (hazánkban Vegetáriánus Whopper) nemcsak a tengerentúlon, de hazánkban is elsöprő sikert aratott.